Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu kommer det populære Android-tastatur til din bil

Nu kommer det populære Android-tastatur til din bil

Virksomheden bag populært tastatur til Android, indgår aftale med Clarion om implementering af Swiftkey i deres anlæg.

Hvis du er velbevandret i Android-universet, så er du sikkert bekendt med det populære Swiftkey-tastatur, der i 2013 blev brugt af mere end 100 millioner på verdensplan.

Ny Swiftkey-beta til Android  

Skal implementeres i bilen
Nu har virksomheden indgået aftale med tilbehørs-producenten Clarion, om at implementere Swiftkey-tastaturet i deres Android-drevne AX1 stereo-system. Det skriver TechCrunch.

Selve tastaturet bliver integreret i hele brugerfladen, så kunderne både kan få glæde af det under indtastning adresse eller måske ved søgning i musikbiblioteket. Clarion AX1 har i forvejen en webbrowser, mulighed for både email og apps. Derudover så understøtter anlægget 1080p Full HD video, der altså kan afspilles på enhedens 6,5” touch display. 

"Vi tror på at ‘tilkoblet bil’-teknologi vil være en stigende tendens i 2014, og vi er indstillet på at nå det brede publikum. Partnerskab med en banebrydende virksomhed som Clarion viser vores reelle interesse i denne spændende sektor, og signalerer vores ambition, i at blive kendt som en førende platform indenfor innovativ, personlig teknologi" siger CTO og en af grundlæggerne bag SwiftKey Dr. Ben Medlock.

Der er ingen tvivl om, at bilen er et oplagt sted for det populære tastatur, når de ønsker at udvide forretningen.

Clarion AX1 er på nuværende tidspunkt kun tilgængelig i Sydøstasien, men kommer efter sigende til USA og Europa senere på året.

Kilde: TechCrunch

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies