Nu kommer oversigten tilbage i kalenderen på din iPhone

Kommende software-opdatering til iPhone bringer overblikket tilbage i kalenderen som før iOS 7.

Nu kommer oversigten tilbage i kalenderen på din iPhone

Da Apple i september opdaterede deres iOS brugere med ny software, var der ris og ros til den veletablerede tech-gigant. 

Apple iOS 7 – Når en ny start lover godt 

Som tidligere er Apple relativ hurtig ude med fejlrettelser, og i den anledning arbejder de nu på iOS 7.1, der i skrivende stund er nået til beta 2. Det skriver 9to5mac.com


Kilde iPhoneiPodTutorial


Ventetiden værd 
Frigivelsesnoterne til beta’er indeholder oversigt over fejlrettelser. Det er altsammen lidt nørdet, så vi har derfor opsamlet de vigtigste punkter herunder: 

– Apple har nu placeret indstillingerne til “Touch-id & adgangskode” ude på den første side i “Indstillinger” app’en . 

– Opdateringen byder desuden på markant forbedring af animationerne, som har været et af det store kritikpunkter for mange utilfredse brugere. 

– Animationen for Kontrolcenteret er også ændret, så det nu springer på plads, når du trækker det op på skærmen. 

– Apple har endda lavet en “list-view” knap i “Kalender”-app’en, der langt om længe bringer det velkendte overblik tilbage fra iOS 6.  

– Der er desuden lavet små designændringer i brugerfladen. 

iOS 7.1 Beta 2 er ikke nødvendigvis identisk med den, som forhåbenligt snarest bliver offentlig tilgængelig via “Softwareopdatering”. Dog håber vi dog på, at de vil beholde de forbedringer, som denne beta 2 tilbyder.

Mere om Apple

Redaktionens fokus på tematikken gik videre. mobilsiden fortsatte fortællingen. 11/12/2013 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med historien; Juletip: iPad med gratis gravering – Sidste udkald for den perfekte julegave – Læs videre her. Se også seneste nyt om tematikken her.