Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu kommer pakkerne flyvende

Nu kommer pakkerne flyvende

I fremtiden skal droner måske levere pakkerne fra oven. Amazon ser ud til at være klar når detaljerne er på plads.

Fra vogn til luft på 400 år
Danmarks reelle historie omkring postudbringning går så lang tilbage som 1624. Dengang fandtes der kun 9 postruter og var altså ikke gældende for Hr. og Fru Danmark. Her små 400 år efter sagen dog en anden. Vi har længe haft direkte levering, men nyeste påfund ser nu ud til også at skubbe den udvikling fremad. 

Amazon Prime Air klarer små leveringer
Droner skal i fremtiden stå for mindre pakker der skal udbringes. Droner er små helikoptere som kan styres via GPS og altså lande præcist på en given adresse hvor modtageren kan få pakken leveret til døren. 

Amazon er klar til at tage teknologien i brug. Det skriver TheVerge. Firmaets CEO Jeff Bezos siger at 86 procent af Amazons pakker i forvejen vejer under ca. 2.2 kg som dronerne ville kunne flyve op til 16 km med.  


Imponerende ser det i hvert fald ud.

“Amazon Prime Air” som det pakkeduen kaldes skal fokusere primært på julehandlen og Black Friday's lillebror “Cyber Monday” som plejer at være indbringende for det verdensomspændende firma. 

Indtil videre er der stadig ting der skal falde på plads, men Jeff Bezos lover en luftflåde af droner når de sidste aftaler er på plads. 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Charlie Thielsen 03-12-2013 07:54:12

Rent pr stunt ikke andet

2 0
Dade 03-12-2013 00:14:02

først ringede E.T hjem, nu er han blevet (ufo)riserende postbud for Amazon

0 1
Rasmus 02-12-2013 17:38:53

Giver ordet "luftpost" en helt ny betydning! ;-)

1 0

Om brug af cookies