Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu kommer Skype på mobilen

Nu kommer Skype på mobilen

Nu behøver du ikke længere være afhængig af din faste internet forbindelse i hjemmet eller på arbejdet, for at kunne lave billige Skype opkald.

Belkin har netop lanceret en ny skype mobil som kan bruges alle steder med adgang til et trådløst netværk
Belkin har netop lanceret en ny skype mobil som kan bruges alle steder med adgang til et trådløst netværk

Skype har revolutioneret telefonverdenen med billig telefoni via en PC som er tilkoblet en fast internet-forbindelse. Nu kommer turen til mere mobile enheder.

Belkin har netop præsenteret en telefon som gør det op med brugen af en fast internet-forbindelse. I stedet kan telefonerne forbindes via et trådløst netværk. Dette betyder at man kan ringe gratis til andre Skype brugere overalt hvor man har adgang til et trådløst netværk. Ligeledes er det muligt at benytte SkypeOut via disse nye modeller, takseringen sker på samme måde som hvis opkaldet foregik hjemme på din egen PC.

Belkin er dog ikke den eneste producent af denne type telefoner. Skype har ligeledes indgået samarbejde med blandt andet Netgear om selv samme type.

Hvordan fungerer telefonerne

Når der logges på fra telefonen, vil den automatisk synkronisere med de kontakter du i forvejen har tilknyttet din Skype konto.
Telefonerne er udstyret med noget pre-installeret software fra Skype, dette stykke software gør det muligt at ringe op til en kontakt - fuldkommen som man er vant til fra computeren.

Det skal dog bemærkes at telefonerne ikke er udstyret med en browser, så hvis det trådløse netværk kræver at man logger på via en browser, er det altså ikke muligt fra disse telefoner.

Belkin telefonen kan endnu ikke forudbestilles på Skypes danske hjemmeside, dog forventes det, ifølge Skype selv, at den vil lanceres i USA til August, og lanceringen i Europa vil ske kort efter.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies