Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu lander Hero snart i butikkerne

Nu lander Hero snart i butikkerne

Lige rundt om hjørnet ligger HTC Hero parat.

Du kan godt begynde at tælle ned. HTC Hero med det nye brugerinterface HTC Sense (Android-udgaven af TouchFlo 3D, red.) er snart at finde i de danske telebutikker.

- "Vi forventer, at Hero er klar i slutningen af juli / starten af august", fortæller Camilla Sebelius, Regional PR & Communication manager i HTC.

Den præcise dato er det ifølge HTC, for tidligt at melde ud, da der fortsat kan være mange forhindringer i distributionfasen. Men flere ting taler for, at den er ret tæt på.

Læs også:
De første indtryk af HTC Hero

Her kan den købes

HTC Hero kommer i begyndelsen hos TDC, Telenor, Telmore og Call Me. Det vides endnu ikke om Telia og 3 får produktet i deres sortiment.

Som med HTC Magic anbefaler producenten, at købe mobilen med et godt dataabonnement, da også Hero får sit liv fra internettet.

HTC har endnu ikke meldt ud, om Hero bliver tilgængelig uden abonnement.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Hanne 01-08-2009 15:23:18

Har lige været inde ved telenor og der stod på deres computer: forventet ankomst uge 32 :)

0 0
kim 27-07-2009 16:14:40

har også snakket med et par telefon sider og de mener det blir hen i aug ?

0 0
Daniel Jørgensen 27-07-2009 15:29:37

Jeg forstår det slet ikke..

"Vi forventer, at Hero er klar i slutningen af juli / starten af august", men de kan ikke sætte en dato og vi ÈR i slutningen af juli nu ! Hvis de ikke engang har givet en dato endnu kommer den da nok ikke før midt i august?

0 0
Anders Jessen 27-07-2009 13:17:04

Synes sku det er en fed telefon, og glæder mig til at se nogle gode test af den.. Engadget har allerede haft den inde til stor-test, og de siger at telefonen er lækker, den har bare ikke hardwaren til at køre Sense UI, da alle de widgets man bruger på sine "Home-screens" tager alt for meget af telefonens ram, til at den kan køre ordentligt og flydende.. Men nu må vi jo se. ;)

0 0

Om brug af cookies