Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu lander Huawei Mate 20 Pro i butikkerne

Nu lander Huawei Mate 20 Pro i butikkerne

Fra i dag er det muligt at købe den voldsomt efterspurgte Huawei Mate 20 Pro i butikkerne.

Foto: Mobilsiden.dk

Det er ikke hver dag, at en telefon bliver så hypet som tilfældet er med Huawei Mate 20 Pro. Listen over nye funktioner er lang hos Huaweis nye flagskib, og vi har da også kvitteret med topkarakter i vores anmeldelse af telefonen.

Læs også: Duel: Huawei Mate 20 Pro, Galaxy Note9 og iPhone XS Max

Om lige præcis vores anmeldelse har haft nogen betydning skal jeg ikke kunne sige, men faktum er, at Huawei Mate 20 Pro er blevet forudbestilt i et rekordstort antal. Faktisk slår den nye topmodel Huaweis hidtidige rekordholder, P20 Pro, med hele 200 procent.

En tidlig aften i København. Huawei Mate 20 Pro har muligvis det bedste mobilkamera til dato.
En tidlig aften i København. Huawei Mate 20 Pro har muligvis det bedste mobilkamera til dato.

Ventetiden for de mange, der har forudbestilt telefonen, er nu endelig forbi. Fra i dag er Huawei Mate 20 Pro at finde på hylderne hos stort set samtlige teleselskaber og elektronikforretninger i kongeriget.

Se også: Video: Her er Huawei Mate 20 Pro

Den vejledende udsalgspris på telefonen er 7.499 kroner, hvilket måske nok er lidt dyrere end de 5.999 Huawei Mate 10 Pro kostede ved lancering, men der er også tale om en telefon som befinder sig i den absolutte topklasse. Med funktioner som in-display fingeraftryksscanner, ultra vidvinkel-kamera og muligheden for at oplade andre enheder direkte fra telefonens batteri via trådløs opladning, er det ikke overraskende at Huawei Mate 20 Pro oplever så stor efterspørgsel.

Telefonen fås i farverne sort, blå og twilight, med sidstnævnte som den foretrukne hos de fleste, der har forudbestilt telefonen.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies