Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu lukkes Google Plus - Gem dit indhold inden

Nu lukkes Google Plus - Gem dit indhold inden

Snart lukker Google deres mislykkede sociale netværk, Google Plus, ned. Alt indhold bliver slettet, men du kan nå at gemme vigtigt indhold inden.

Foto: Google

Bruger du eller har du brugt Google+, Googles sociale platform, så er nærmer vi os sidste chance for at gemme vigtigt indhold derfra. Google lukker nemlig det hele ned fra den 2. april, fordi det ikke helt gik som forventet med den sociale platform.

Kort sagt så var der for få brugere og samtidig havde de problemer med at opfylde brugernes behov til platformen. Uheldigvis havde de også et uheldigt stort datalæk sidste år, som potentielt har kunne påvirke næsten en halv million konti.

Sidste chance for at slette indhold fra Google Plus er den 2. april, men Google påpeger at det ofte kan tage tid at hente al indhold, hvorfor de opfordrer til at man går i gang senest den 31. marts.

Hvad bliver der slettet fra Google Plus?

Alt hvad der har med Google Plus at gøre, hvilket betyder oprettede sider, billeder, videoer samt andet gemt i arkivet. Sletningen af Google Plus og dets indhold kommer ikke til at påvirke andre Google-tjenester, såsom Google Fotos, Youtube, Maps osv. Men alt der er blevet delt og anvendt på den sociale platform bliver slettet.

Er du ikke sikker på om du har en Google Plus konto, så kan du tjekke det her. Hvis du ikke har brugt eller haft Google Plus, så behøver du ikke at gøre noget. 

Har du derimod brugt Google Plus og gerne vil gemme noget af dit indhold, så finder du hjælp til det her.

H
ar du stadig spørgsmål til lukningen, så tag et kig på Googles Google+ FAQ lige her.

Læs også: Google Maps: Fartkontrol og -uheldsrapporting rulles ud globalt

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her



Om brug af cookies