Nu rammer TT-netværket Odense

På tirsdag vil odenseanske Telenor-kunder vågne op til et stærkt forbedret 3G-netværk lover selskabet i en pressemeddelelse. (opdateret med signalstyrke billeder)

Nu rammer TT-netværket Odense

Turen med sammenlægning af Telenor og Telias 3G netværk er nu kommet til Odense, og kunderne kan derfor glæde sig til et netværk med markant bedre dækning, når der skal tales eller surfes fra mobilen. Det skriver Telenor i en pressemeddelelse.

Det hele sker natten sker natten til tirsdag, og netop Odense markerer sidste etape på Fyn, der efter tirsdag vil være svøbt ind i det forbedrede 3G-netværk. 

”Næste uges sammenlægning i Odense markerer et vigtigt skridt for vores fynske kunder. Både fordi, en stor del af vores kunder i Odense vil opleve en markant forbedret dækning, når de snakker i mobiltelefon eller går på nettet fra deres smartphone eller tablet-pc. Men også fordi, Odense er sidste stop på ruten på Fyn, hvor vi allerede har etableret forbedret dækning. I løbet af få uger har vi forbedret 3G-mobildækningen på Fyn i en grad, det normalt ville tage 3-5 år at opnå,” siger Richard Stigaard, netværksdirektør i Telenor.

Telenor har udarbejdet en oversigt over sammenlægningen – se dem her:

Som altid skal man forvente, at nettet i sammenlægningsperioden kan være ustabilt.

Telenor netværk Odense før
Signalstyrke i Odense i Telenors 3G netværk før TT-sammenlægningen (Kilde: Telenor)

Signalstyrke før og efter

Billederne her viser forbedringerne i signalstyrke på 3G nettet i Odense efter de netværksændringer der foretages snarligt.

Endnu en gang skal det siges at dette billede ikke kan sammenlignes med de normale dækningskort som udbyderne har på deres hjemmeside.

Forklaring på farverne:
Blå farve betyder 3G indendørsdækning
Rød betyder 3G ”in car”-dækning (altså dækning i bil)
Grøn betyder 3G udendørsdækning.

Fortællingen går videre

Tematikken slutter ikke her. mobilsiden gik et skridt videre. 4/12/2013 kom den efterfølgende historie med et indlæg med tematikken Firefox OS har spredt sig til 13 lande med flere i sigteKlik her for artiklen.. Se de seneste nyhede om temaet her.