Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu samler Gmail alle dine indbakker i én

Nu samler Gmail alle dine indbakker i én

Google's populære mailtjeneste, Gmail, er blevet endnu bedre at bruge på Android-enheder efter ny opdatering.

En opdatering til Gmail på Android-smartphones og -tablets ruller i disse dage ud, som introducerer flere nye funktioner - nogle større end andre.

Den største nyhed i opdateringen er, at du nu kan kombinere flere mailkonti i Gmail i én og samme indbakke, så du ikke hele tiden behøver at gå frem og tilbage mellem de to mailkonti.

Læs også: Gmail gør klar til andre konti og Material Design

Du får altså en nem og overskuelig oversigt over alle dine mails. For at vælge denne indbakketype skal du blot swipe sidepanelet frem fra venstre side og vælge den nye ”Alle indbakker”-knap.

Du kan selvfølgelig til enhver tid stadig se de enkelte indbakker hver for sig som du kender det.

<strong>Til venstre: </strong>Den nye version med valgmuligheden <em>Alle indbakker</em>.<br /><strong>Til højre:</strong> Den gamle version uden valgmuligheden.
Til venstre: Den nye version med valgmuligheden Alle indbakker.
Til højre: Den gamle version uden valgmuligheden.

Understøtter samtalevisning for andre mailtjenester

Gmail har længe udmærket sig ved at have en meget overskuelig samtalevisning, men det har ikke virket med mails fra andre tjenester. Det gør det efter denne opdatering, så du kan få samme overskuelige visning af dine samtaler uanset om din mail er fra Google, Yahoo, Outlook eller en anden IMAP/POP-mailkonto.

Bedre søgeforudsigelse og mindre ændringer

De mindre nyheder i opdateringen er forbedrede søgeresultater med bedre forudsigelse af, hvad du vil skrive i søgningerne. Ved vedhæftede filer vil der nu fremgå større eksempelvisninger, og du kan nu gemme filerne i Google Drev med kun et klik.

Opdateringen ruller ud i disse dage, men hvis du ikke har fået den og ikke kan vente, kan du selv hente APK-filen til Gmail her og installere den nye version manuelt.

Læs også: Forskere: vi kan hacke Gmail app’en

Du skal blot være opmærksom på, at du først  skal ind i Indstillinger » Sikkerhed og sætte et hak i ”Ukendte kilder: Tillad installation af apps fra ukendte kilder”. Det udgør en potentiel sikkerhedsrisiko for din enhed, og derfor anbefaler vi på det kraftigste at slå det fra igen, efter du har installeret Gmail-opdateringen.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies