Nu sker det: Galaxy Note 7 kommer den 2. august

Der bliver endelig løftet sløret for den nye Galaxy Note 7, og om præcis tre uger bliver vi alle meget klogere.

Nu sker det: Galaxy Note 7 kommer den 2. august

I månedsvis har vi hørt rygter og ventet i spænding på den nyeste Note-telefon fra Samsung, og nu får ventetiden snart en ende.

Samsung har i dag udsendt en invitation til lanceringen af den nye Galaxy Note 7. Eventet vil løbe af stablen onsdag d. 2. august, og ja den kommer til at hedde Note 7.

Der har længe været spekulationer om den nye Notes navn, og både historier om en Note 6 og Note 7 er dukket op, men nu ved vi altså med sikkerhed, at den nye phablet fra den sydkoreanske gigant bliver en 7’er.

Læs også: Nye billeder af Samsung Galaxy Note 7 dukker op

“Først og fremmest kan det være I er nysgerrige på, hvorfor den hedder Galaxy Note7, i stedet for Galaxy Note6. Der er et par grunde til det. Som det første vil Galaxy Note7 komplementere vores Galaxy S7 og S7 edge og forene vores produktportefølje. Derudover vil Galaxy Note7 minimere forvirringen omkring, hvad der er det nyeste inden for mobilverdenen hos Samsung og give fuld overensstemmelse med Galaxy S-serien,” fortæller Samsung i invitationen.

Samsung løfter dog ikke sløret for andet end navnet, men indtil videre forventer vi en 5,7 tommer Quad HD AMOLED skærm, 6 GB RAM, et kurvet design, en mulig iris-scanner og formentlig den nye Snapdragon 821 processor.

Læs også: Galaxy Note 7 kan blive større end forventet

Lanceringen vil finde sted i New York klokken 17.00 dansk tid d. 2. august, og du kan følge et live stream direkte fra Samsungs hjemmeside. Her på siden vil vi selvfølgelig også følge eventet tæt og bringe alle nyhederne om den nye telefon.

Er du spændt på den nye Note 7, og hvad vil du helst se i den nye telefon? Smid gerne en kommentar under artiklen, og lad os høre dine tanker.

Læs også: Knivskarpe pressefotos af Samsung Galaxy Note 7 dukker op

Samsung Galaxy Note 7: Foreløbige specifikationer

Mål: 153,5 x 73,9 x 7,9 mm
Skærm: 5,7/6” QHD Super AMOLED (1.440 x 2.560 pixels, 513 PPI)
Processor: Qualcomm Snapdragon 821/823
Grafikchip: Adreno 530
RAM: 6 GB LP-DDR4
Intern lagerplads: 64 GB
Kamera: 12 MP f/1.7 bag på med optisk billedstabilisering og 5 MP f/1.7 foran
Batteri: 4.000 mAh
Farver: Sort, sølv og blå
Andet: USB Type C-port, IP68-certificering (vand- og støvafvisende), iris-scanner
Software: Android 6.0 Marshmallow med TouchWiz-tilpasning