Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu spiller Spotify fuldt ud med Samsung Gear S3

Nu spiller Spotify fuldt ud med Samsung Gear S3

Spotify får eftertragtet offline-funktion til Samsung Gear S3

Foto: Samsung

Nu kan Samsungs Gear S3 smartwatch og Spotify fungere selvstændigt som musikafspiller - uden behov for hverken internet eller telefon.

I den nyeste betaversion af app’en kan Spotify-streamingen kan nu foregå offline, så du fremover kan downloade og gemme playlister og afspille dem direkte fra smarturet - vel at mærke uden at du behøver at have uret knyttet til Wi-Fi eller mobil.

Musikken kan derefter afspilles lokalt via Gear S3’s indbygget højtaler eller ved at slutte et trådløst bluetooth-headset til uret.

Læs testen:  Samsung Gear S3 - Ikke i mål endnu [TEST]

”Vi ved, at musik er en meget vigtig del af vores forbrugeres dagligdag, og det at være i stand til at lytte offline er noget, som mange af vores kunder har efterspurgt. Vi er derfor særligt glade for, at vi nu sammen med Spotify kan gøre det muligt for alle Gear S3-brugere at tage deres yndlingsmusik med sig, uanset hvor de går. Uden at skulle bekymre sig om at have deres telefon med eller bekymre sig om at musikken bliver afbrudt,” siger Ardelan Sohrevardi, Samsung produktchef for Tablet & Wearables i Norden.

Spotify-app’en til Gear S3 er i første omgang tilgængelig til Android-enheder og kan hentes via Samsung Galaxy Apps-butik.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies