Nu styrer mobiltelefonen PlayStation 3

Sony Ericssons såkaldte PS3-mobil er endelig landet i butikkerne.

Nu styrer mobiltelefonen PlayStation 3

Muligheden for at koble en bærbar enhed sammen med PS3 er ikke ny – den har været kendt fra Sony håndholdte spilkonsol, PSP (PlayStation Portable).

Det nye er, at Sony nu bygger samme funktioner ind i mobiltelefoner.

Remote Play giver mulighed for at tænde/slukke PS3 og styre menuerne, ligesom det er muligt at tilgå dens internetbrowser. Media kan også hentes ud af PS3 via Aino enten via WiFi eller 3G.

Der er adgang til PlayStation Store og mulighed for at chatte med venner på PlayStation Network. Bestiller du et nyt spil i PlayStation Store, så er det downloaded, og er klar til brug, når du kommer hjem.

Der er også spil, som specifikt understøtter Remote Play-enheder. Det kunne være som bakspejl i et bilspil, eller i det hele taget muligheden for et andet “view” end hovedskærmen.

Specifikationer

Sony Ericsson Aino har selvfølgelig også andre funktioner end Remote Play.

Det kunne være at se og lytte til seneste videoer, podcasts, musik, Facebook og YouTube via den 3″ store skærm med 16,7 mio. farver.
Video afspilles med op til 30 billeder per sekund og optages med op til 25 billeder per sekund.

Der er selvfølgelig også adgang til PlayNow Arena, hvor man kan hente musik og spil eller finde de nyeste ringetoner.

Via WiFi kan telefonen ikke kun tilslutte til PS3, men også en PC med Media Go, som kan bruges til at hente nyt media til mobilen.

Kameraet, der skyder med 8,1 megapixels, har ansigtsgenkendelse, geo tagging, blitz og auto fokus.

Læs også:
Nu kommer Sony Ericssons topmobiler

Mere nyt i sagen

Efterfølgende fulgte redaktionen op på temaet. mobilsiden har holdt fast i temaet. 18/5/2009 gik vi videre med en ny vinkling på emnet Playstation Network på andet end PS3 – Artiklen kan du læse her. Få også seneste nyt om emnet her..