Nu understøtter YouTube-appen HDR-farver

Nu kan du få skruet helt op for farverne i YouTubes app. Funktionen virker nu med Samsung Galaxy S8 og Sony Xperia XZ Premium

Nu understøtter YouTube-appen HDR-farver

HDR-video, også kendt som ’High Dynamic Range’-video, kan nu nydes direkte på mobilen via YouTubes opdaterede app.

Understøtter din mobil formatet med de levende farver, kan du altså nyde HDR-indhold og dennes forbedrede farver og kontrast. Du skal dog hente nyeste version her og afspille HDR-indhold for at få glæde af de flotte videoer.

Se også:  YouTube understøtter nu HDR-video

Du kan afprøve den nye standard og se hvad den byder på med videoen herunder:

Hakker af og til

I mobilsiden.dk første test af featuren, har opdateringen vist sig ikke at være helt problemfri. På Samsungs S8-telefoner med det aflange format er zoom-funktionen borte, mens opløsninger i Full HD kan hakke af og til.

Det kan derfor svare sig, at skrue opløsningen ned i app’ens indstillinger eller, alternativt, helt at vente med at opdatere app’en til en senere fejlrettet version. Fejlene er begrænsede, for det er pt. kun HDR-videoer, hvor problemerne kan opstå.

Disse smartphones understøtter HDR-video

I skrivende stund er YouTube opdateringen udrullet til følgende smartphones:

  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy Note 8
  • Sony Xperia XZ Premium
  • Sony Xperia XZ1

På sigt, vil flere smartphones vil dog blive føjet til listen. Skriv gerne en kommentar nedenunder hvis din mobil har modtaget opdateringen.

Se også:  Disse mobiler understøtter HDR og Dolby Vision i Netflix

Mere til sagen

Redaktionen følger op med den seneste udvikling om emnet. mobilsiden gik et skridt videre. 7/9/2017 gik vi et spadestik dybere og bragte sagen Rygte: Google Pixel 2 og Pixel 2 XL bliver vandafvisende – Du kan læse den her. Seneste nyt om tematikken finder du her.