Ny 3G-mobil fra LG a la iPhone

LG har endnu ikke opgivet kampen om at konkurrere med iPhone. Derfor har de netop lanceret LG-KS20, som har funktioner, iPhone ikke har.

Ny 3G-mobil fra LG a la iPhone

LG sætter alle sejl ind for at kæmpe imod Apples iPhone. Derfor har de netop i Tyskland fremvist modellen LG-KS20, som har en del fælles træk i det ydre med iPhone.

Lighederne består blandt andet i den blanke forside, og samtidig har den næsten heller ikke knapper. KS20 er 12,6 mm i tykkelse, og den er udstyret med et kamera på 2 megapixels. Den har Bluetooth 2,0 og MP3-afspiller. Mobilen kører på Windows Mobile 6.0 M, og indeholder desuden trådløst netværk.

Mobilen kan benyttes sammen med 3G WCDMA-netværk, og her vil den have en fordel sammenlignet med iPhone, idet den kan bruges i Japan og Sydkorea. Den vil derigennem også have et hurtigere datanetværk.

KS20 vil også kunne virke sammen med Turbo 3G-netværk, som kan opnå hastigheder op til 3.6 mbit/s. Sammenlignet med iPhones netværk, er dette her betydeligt hurtigere.

Fortsættelse:

Sagen har udviklet sig. Siden vi kørte artiklen er der sket mere. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 23/8/2007 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med nyheden Brugte iPhones til salg – Historien bringes videre her. Se også de seneste nyheder om emnet her.