Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny Android fra LG med vilde specifikationer

Ny Android fra LG med vilde specifikationer

LG er øjensynligt på vej med en ny kraftig Android telefon, der ifølge specifikationerne kan levere varen, se dem her.

LG er ikke kendt for servicen på deres produkter efter et køb, men topprodukterne har de været gode til at levere med up-to-date specifikationer, og nu ser det ud til at ske igen.

Ifølge Androidandme.com så kommer LG nu med en Optimus G, der har noget kraftigt indmad gemt i sig.

Lækagen afslører at Optimus G kommer med 4,7 tommer IPS True HD skærm, quad-core processor, 13 megapixels kamera, 2 GB Ram, 4G-LTE og LG’s egen brugerflade i version 3.0.

Der er desværre ingen billeder med til afsløringen, men ifølge kilden, så bliver enheden præsenteret under IFA-messen der løber af stablen i næste uge, hvor også Samsung og Sony forventes at offentliggøre efterårets smartphones.


Læs også:
- LG måske på vej med Android 4.0 til Optimus Black
- Kommer der en mini-udgave af Galaxy S III?
- Sony masseopdaterer Xperia modeller – se om din er med

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Morten Jensen 23-08-2012 11:50:32

Det lyder bestemt som en interessant telefon. Specielt hvis kameraet bliver bedre end de nuværende high-end telefoner.
Nu må vi se hvornår den kommer, og om jeg skal bytte min Optimus 4X ud med denne. :)

Til folk der har haft dårlige erfaringer med Optimus 2X; Optimus 4X kører som en drøm, ingen spontane genstarter eller andre problemer.
Hvorvidt de har tænkt sig at blive bedre til at opdatere deres eksisterende telefoner, har de stadig til gode at vise. Der er dog kommet tre mindre opdateringer til 4X allerede.

0 0
Urbanus 23-08-2012 09:40:59

Så vilde synes jeg da heller ikke specifikationerne er, men nærmest hvad man burde forvente af en ny topmodel der skal lægge en smule oven i de topmodeller der er i dag.

Men LG burde nok snarere gøre noget ved deres image og dårlige ry.
Jeg har aldrig ejet en LG-telefon, men har flere gange været fristet af nogle der så fede ud på papiret, og når man stod med dem i butikken.
Men med de temmelig mange dårlige erfaringer andre brugere har haft, med de oceaner af dårlige historier (som den ovenover fra Søren D) og med de fortsatte beretninger der er på Mobilsiden og andre medier om udeblivende opdateringer etc., så ville jeg aldrig købe en LG-telefon!
Der skal arbejdes seriøst med imagepleje og servicering og nursing af kunder i en ekstrem grad, hvis LG skal have genskabt tilliden, og atter blive en seriøs spiller på markedet. Det kan nok så mange nye telefoner med pæne specifikationer ikke rette op på.

0 0
Søren D 23-08-2012 08:25:06

og ud over 10.000 dårlige forklaringer, manglende opdateringer, et hamrende upålideligt batteri, et skod UI og en ubrugelig oplader, var det jo en skøn "Topmodel" af en telefon - den blev først brugbar da den fik en 3. parts oplader, blev rootet og fik en stabil CM9 lagt på. Men held og lykke med den LG! Skal dog aldrig eje noget der starter med LG og indeholder navnet Optimus igen...

0 0
Lecter 27-08-2012 13:42:30

Kan godt være at det næsten lyder sådan, men den store forskel er at de har kastet Nvidia og Tegra af helvedes til, hvilket kun kan være en fordel.

0 0
Søren D 27-08-2012 14:50:01

Tjaaa forhåbentlig er det da anden og nyere hardware, men det er tilsyneladende stadig den samme tosse der har ansvaret for udmeldinger af opdateringer og opgraderinger, for det sejler stadig. Så det er stadig et No Go til LG herfra uanset hardwaren...

0 0

Om brug af cookies