Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny Android-mobil: LG Optimus One

Ny Android-mobil: LG Optimus One

Midt i verdens største mobilproducents event "Nokia World", har også LG valgt at lancerer nye telefoner. Vi ser her nærmere på LG Optimus One.

LG har netop offentliggjort to nye næsten identiske Android-mobiler, LG Optimus One og LG Optimus Chic.

LG Optimus One kommer med Google Android Froyo (version 2.2), hvilket gør den til en af de første mobiltelefoner med Froyo. Foruden Froyo er den også optimeret til Google Mobile Services.

Med LG Optimus One henvender sig også til erhvervsfolket, og du kan nemt synkroniserer telefonen med din Outlook Calender.

Telefonen er også optimeret til de populære Google Mobile Services inklusiv Google Voice Search, Google Voice Actions, Google Goggles, Google Shopper, Google Maps og har adgang til Android Marked.

Google Voice Actions er en funktion, hvor du kan sige til telefonen, hvis du f.eks. vil sende en SMS-besked, og derefter fortælle den, hvad der skal stå i beskeden. Telefonen gør så arbejdet, så du ikke længere behøver røre telefonen.

Det er endnu ikke officielt hvornår LG Optimus One rammer det danske marked, men det rygtes det bliver i november. Prisen er endnu uvist.

Specifikationer:

Operativsystem: Google Android OS v. 2.2 (Froyo)
3,2" Berøringsfølsom touchskærm (320 x 480 pixel)
Størrelse: 11,4 x 5,9 x 1,3 cm
Vægt: 129 gram
Wi-Fi, Bluetooth 2.1
Hukommelse: 170 MB - understøtter op til 32 GB MicroSD-kort
Kamera: 3 megapixel
Processor: 600 MHz

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies