Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny app hjælper dig hurtigere igennem Trekantsområdet

Ny app hjælper dig hurtigere igennem Trekantsområdet

Ny app er klar til at hjælpe dig igennem Trekantsområdet, med trafikinformation døgnet rundt både i bilen, toget og bussen.

I et stort samarbejde med Trekantsområdets kommuner har Sydtrafik, Fynbus, DSB, P4 Trafik og Vejdirektoratet udviklet en ny applikation til billister og rejsende i hele Trekantsområdet.

Den nye applikation indeholder trafikinformationer for bil, tog og bus via en simpel og hurtig brugerflade til både Android og iOS enheder.

Samtidig er det muligt at afspille den seneste trafikmelding fra P4 Trafik, hvilket er rigtig smart for bilister der er kørende.

Starten på noget større

Trekantsområdet er blevet udvalgt til at være det første sted hvor systemet bliver testet, er det en succes bliver det udbredt til resten af Danmark.

 - ”Vejdirektoratet har automatiske data, som gør det muligt at vise trafikanterne hvordan situationen er på deres rute ved at hjælp af et kort med symboler. P4 Trafik er gode til at formidle situationen i radioen. Når vi går sammen, kan vi meget mere til glæde og gavn for trafikanterne,” siger driftsdirektør Niels Christian Skov Nielsen fra Vejdirektoratet.”

Applikationen er gratis og kan allerede nu hentes i Google Play for Android enheder og App Store for iOS enheder.

Læs også:
- Trafikapplikation endelige klar til Android
- Ventetids-app får folk til små skadestuer

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Katron 01-09-2012 06:36:38

Inden de begynder at kaste sig ud i app udvikling, kunne det være de skulle få styr på de, i forvejen, tilgængelige meldinger.

Trafikmeldinger i radioen er næsten ikke eksisterende, og TMC via navigation alá garmin, nokia maps osv, fungerer heller ikke optimalt. Så snart man er syd for Haderslev eller nord for Vejle, så kører det, men netop i trekantsområdet, skulle de hellere få de normale meldinger til at virke, inden de kaster sig ud i en app.

Og igen er DR blandet ind i det, hvilket betyder at Windows phone og Symbian er udeladt, til trods for at vi også betaler licens.

0 0

Om brug af cookies