Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny app hjælper med rejsekortet

Ny app hjælper med rejsekortet

Rejsekort har ikke haft den nemmeste fødsel her i landet, men en ny app skal gøre det mere smertefrit at bruge det

Rejsekortet er blevet indført, og det har ikke været helt uden problemer. Kortet har gentagne gange været i medierne, men nu skal en ny app afhjælpe en del af disse problemer og gøre det lettere at rejse uden problemer.

Læs også: Samsung tager også software med til MWC

Appen hedder Rejs Nemt, og den er udviklet af NewDanishDesign i samarbejde med Rejsekort A/S. Firmaet bag kortet har støttet arbejdet med udviklingen af appen økonomisk, men appen er ikke en del af Rejsekortet som sådan.

”Vi har valgt at støtte udviklingen af 'Rejs Nemt for at imødekomme især de kunder, som har svært ved at vænne sig til at checke ud,” siger Bjørn Wahlsten, administrerende direktør i Rejsekort A/S i en pressemeddelelse.

Læs også: Twitter klar med ny login-form

Med Rejs Nemt-appen kan du blive mindet om at checke ind og ud, så længe du taster din rejse ind. Appen kan også give dig overblik over din saldo på Rejsekort, og du kan se priser og driftsmeddelelser i Rejs Nemt-appen.

Man kan læse mere på appens hjemmeside. Appen kan hentes til Android og iOS ved de tilhørende links.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Simon Pedersen 23-01-2015 15:39:19

Fatter ikke hvorfor man ikke bare laver det så du kun skal tjekke ind, også kan du køre i 0.5-2 timer før du skal lave en ny indtjekning / ny billet afhængig af område. Personligt aner jeg ikke hvad jeg skal af med inden jeg tager bussen med rejsekortet. Det er super lækkert at spare så mange penge i forhold til at bare købe en billet. Men jeg synes stadig det er meget uigennemskueligt.

De vil kunne spare en terminal pr. bus
ingen vil glemme at tjekke ud og få bøder.
Meget få busser i danmark køre med en passager for over en eller 2 timer.
Tog - på langdistance tog f.eks tog til AAL fra KBH, skal kontrollør bare spørge hvor skal du af, hvis det er mere end 1-2 timer, så forlænges perioden bare for den ekstra betaling det nu koster. På den måde slipper de for at folk "glemmer" at tjekke ud i Aalborg når de står af, fordi det er billigere at glemme det.

Jeg elsker rejsekortet for deres billige priser, men hold nu op der er mange smut veje, og forstår udemærket godt at folk for dumme bøder for at glemme at tjekke ud.

2 5
netfors 26-01-2015 08:38:09

"Jeg elsker rejsekortet for deres billige priser".....Dem har jeg desværre ikke fundet endnu. Jeg tager turen til/fra københavn H ca 6-8 gange om måneden. Med rejsekortet er prisen 89,- pr tur, mens et 10 turs kort koster 740,- ???? De har vist glemt de billige priser her ude vestpå ?? :-(

0 1
Simon Pedersen 26-01-2015 09:52:47

Nu skal det nævnes jeg tager ikke bussen så ofte, så det er billigere for mig at bruge rejsekort frem for noget andet kort og det er meget nemmere end alle andre løsninger (synes stadig det kan for bedres, sært efter jeg lige er kommet hjem fra Toronto, Canada hvor de har næsten samme kort kan jeg meget bedre lide deres løsning, derfor jeg forslog det).

Jeg synes jo bare det er mærkelig/ uigennemskueligt at når jeg tager min tur fra midtbyen ud til gigantium i Aalborg koster det mig 16 kr. Den ene vej og 12 den anden. Selvom det er samme tur. Og jeg er på rabattrin 1. Min kæreste gav mellem 9 og 10 kr for turen på rabattrin 7. Nu er hun nede på rabattrin 4 og giver det samme som mig.
Så jeg forstår ikke deres system. Hvad gør deres første 4 rabattrin?
Men det er ikke altid det kan svare sig at benytte rejsekort frem for de andre muligheder. Men du skal tjekke om når du rammer et højere rabat trin at det måske vil være billigere for dig.

Derudover fatter jeg ikke de kan finde på at opdele Jylland og Sjælland. Synes en der bruger rejsekortet altid burde belønnes og få rabat over alt frem for kun der de normalt bevæger sig. Tros forskellige selskaber.

0 0
Om brug af cookies