Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny app til dagpengemodtagere

Ny app til dagpengemodtagere

Akademikernes A-kasse har lanceret en app, hvor dagpengemodtagerne med få tryk kan få udbetalt dagpenge, uanset hvor de befinder sig.

Nu er det blevet nemmere at være dagpengemodtager hos Akademikernes A-kasse.

A-kassen har nemlig lavet en applikation, så dagpengemodtagerne nemt og hurtigt kan indberette deres dagpengekort. Herefter bliver pengene automatisk udbetalt 3 dage efter.

Udover fordelen for kunderne, er det også en fordel for a-kassen, der sparer på den tidskrævende manuelle sagsbehandling, der normalt belaster a-kasserne sidst på måneden.

Hver måned får 4.000 af Akademikernes A-kasses godt 92.000 medlemmer udbetalt dagpenge. I dag udgør godt 95 procent af udbetalingerne en behandling via elektronisk dagpengekort.

-”Vi har en såkaldt no-touch strategi, hvor vi har særligt fokus på udvikling af fuldautomatiske løsninger til vores medlemmer. Dermed undgår vi manuel sagsbehandling på en række kerneydelser såsom ledighedserklæringer og dagpengekort. Manuel sagsbehandling og papirerklæringer er ofte årsag til ekstra korrespondance med medlemmerne, længere behandlingstider, flere fejl, og så er det langt dyrere i administrationsomkostninger. De frigjorte ressourcer bruger vi i stedet på personlig telefonbetjening,” fortæller Britt Jensen, souschef i Akademikernes A-kasse.

Målet er at udfase alle papirerklæringer.

Det er it-virksomheden, Organisator, som har udviklet smartphone-løsningen. Applikationen er gratis, og findes både til iOS og Android.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mikkel 09-09-2011 09:43:01

HTC Desire HD, siger den på market.android.com :(
kan heller ikke finde app'n på market fra telefonen

/Mikkel

0 0
Trunte 09-09-2011 16:35:56

Det virker på min HTC Desire og prøv at søge på AAK.

0 0
David K 09-09-2011 08:05:12

Så mangler de andre bare at følge med, TL først tak!

0 0

Om brug af cookies