Ny Beolit 15 by B&O PLAY – den bedste af sin slags

B&O PLAY lancerer en kraftfuld bærbar Bluetooth-højttaler, der leverer design og lyd af høj kvalitet: Mød Beolit 15

Ny Beolit 15 by B&O PLAY – den bedste af sin slags

Beolit 15 er navnet på den nye transportable højttaler fra B&O PLAY by Bang & Olufsen , som de i dag afslører. Med Beolit 15 mener Struer-virksomheden at have markedets bedste bud på en bærbar højttaler.

Vicedirektør Henrik Taudorf Lorensen uddyber selv: “Med Beolit 15 har vi raffineret 12’eren ved at redesigne akustikken helt og tilføje mange af vores nyeste tiltag såsom True360-lydteknologi og lang batterileveltid. Vi mener, det er markedets bedste musiksystem af sin slags”.

Kombinerer det bedste fra Beolit 12 og BeoPlay A2

Den nye højttaler er videreudviklet fra Beolit 12, som blev lanceret i 2012. Den vejer 2,8 kg og måler 230 x 189 x 135 mm, hvilket er næsten identisk med forgængeren. De spændende nyheder er nemlig gemt inde bag det ikoniske design.

Læs også: BeoPlay A2 – Designperle med uovertruffen lyd [TEST]

B&O introducerer nogle nye features i Beolit 15, som er hentet fra den første Bluetooth-højttaler, BeoPlay A2, der blev lanceret for fire måneder siden. True360-teknologien er den første feature, som fordeler lyden hele vejen rundt omkring sig og sikrer en god lydoplevelse.

Et stort batteri sammen med B&O PLAYs Adaptive Power Management-teknologi gør Beolit i stand til at afspille musik i 24 timer, inden den skal lades op igen.

Opsætningen med Ethernet-kabel fra den gamle Beolit 12 er sløjfet til fordel for Bluetooth 4.0, der gør det legende let at parre med mobilen. Den er kompatibel med enhver Bluetooth-enhed ligesom den lille BeoPlay A2.

Hvis du er vild med Beolit 12’s design og lækre materialer, vil du også synes om Beolit 15, for de er helt ens. Designeren bag, Cecilie Manz, fortæller:

“Beolit 15 skiller sig ud med sit anodiserede aluminiumsgitter, der smyger sig om højtalerenheden, og med kernelæderremmen, som giver dig mulighed for at flytte den i hjemmet, hvor den passer ind overalt med sine rene linjer og kølige farver.”

Læs også: Ny mobilhøjtaler bliver bedst sælgende B&O produkt

Beolit 15 er altså værd at have i kikkerten, hvis du sætter pris på krystalklar lyd i en bærbar højttaler med design i topklasse. Du får nemlig en musikoplevelse bedre end hvad mange andre konkurrenter kan præstere.

Beolit 15

Pris og tilgængelighed

Du kan købe Beolit 15 fra i dag til en vejledende pris på 3699 kr. igennem de fysiske Bang & Olufsen-butikker, på B&O PLAY-webshoppen samt udvalgte forhandlere.

Højttaleren findes desuden i farverne Polar Blue, Natural Champagne og Shaded Rosa.

Sidste opdatering af historien

Flere forhold har spillet ind siden vi bragte denne artikel. mobilsiden kunne ikke lade være. Allerede d. 5/2/2015 gik redaktionen videre med sagen; Mænd og muskler, kvinder og kalorier – Fortsættelsen om emnet kan læses her. De seneste nyhedsartikler om temaet “Musik” finder du her..