Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny børnevenlig tablet fra Polaroid

Ny børnevenlig tablet fra Polaroid

Selvom man er lille, så skal man ikke snydes for en ordentlig tablet mener Polaroid

De fleste forældre, som har solgt arvesølvet for at anskaffe en tablet til den mindste i huset, begår kun den fejltagelse én gang i det øjeblik, de hører lyden af glas der knuses mod stengulv, eller munter børnesang når fedtede fingre vaskes af skærmen, under den løbende vandhane.

Kombinationen af fintfølende elektronik og børn (eller fumlefingrede voksne), danner ofte grundlag for en tragedie, hvor offeret er et stykke intetanende forbrugselektronik, som ikke ønskede andet her i livet end at underholde, men måtte lide en trist og ublid skæbne.

Dette har bl.a. Polaroid indset, og sender nu deres nyeste børnetablet på gaden.
Navnet bliver ’K7’, hvilket referer til den 7 tommers skærm som den er udstyret med. Polaroid skal nok ikke regne med et hav af designpriser, men målgruppen er tydeligvis også en generation, som hellere vi kigge på Peter Plys og Spiderman, end at læse tech-nyheder fra sin tablet.

Polaroid har dog lagt lidt overvejelser ind i projektet, for man har på forhånd udstyret den nye tablet med over 70 apps, bøger, spil og - som det pædagogisk udtrykkes i Polaroids eget materiale - lærerigt indhold.

Medvirkende til dette er ikke egne illustrationer, men man har allieret sig med populære navne som: Spiderman, Iron Man, Hulk, Toy Story, Wreck-It Ralph og Biler.Lidt under kølerhjelmen

Man skal selvfølgelig ikke snydes for kraft, bare fordi man er lille, så Polaroid har også sat et nogenlunde anstændigt maskinrum sammen. Specifikationerne for K7 er:

Særm: 1024x600 (16:9)
Processor: Quad-Core, 1.6 GHz CORTEX-A9
RAM: 1GB / DDR3
Kameraer: Front og bagpå
Intern hukommelse: 8 GB
Ekstern hukommelse: SD card slot
Netforbindelse: Wi-Fi 802.11 b/g/n
Batteri: 5,000 mAh genopladeligt (Li-ion Polymer)

Dertil kommer, at forældre med frygt for internettet og de ting som måtte florere der, kan indstille hvad børnene kan få adgang til. Knapperne er, som vist på billederne, store og dermed børnevenlige, og hele herligheden er pakket ind i en gevaldig omgang gummi.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies