Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny brugervenlig router fra Apple

Ny brugervenlig router fra Apple

Brugervenlig router fra Apple gør det muligt for alle, at lave et trådløst netværk i hjemmet.

Det var iOS 6.0 og de nye MacBooks, som løb med al opmærksomheden til keynoten på Apples WWDC udviklerkonference i sidste uge. Vi har nu set nærmere på et af de oversete produkter. Nemlig en ny version af Apples trådløse router, som har navnet Airport Express.

Apples nye router minder om deres tv-boks, Apple-tv – og af specifikationer så har den simultant dualband, hvilket betyder den kan sende WiFi på to frekvenser (2,4 GHz og 5 GHz) samtidig. Det skulle i praksis betyde, at dine enheder kobler sig på den hurtigste frekvens.

Airport Express gør det let for dig at lave trådløst netværk, det har en opsætning der er så simpel så de fleste kan finde ud af at bruge den.

Når strømkabel og netværksstik er isat i din Airport, så kan netværket sættes op via din Mac eller PC – eller fra din iPhone eller iPad. Du skal blot gå ind i WiFi-indstillinger og finde punktet `indstil en Airport-base´- derefter væge password og navn til dit trådløse net – og færdig arbejde så er der et trådløst netværk.

Airport Express kan ligeledes streame musik trådløst fra Apples musikprogram iTunes til et stereoanlæg via mini-jackstik i Airport.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

LukasMendez 23-06-2012 08:33:27

Undskyld men den har eksisteret i et par år nu?

0 0
Henrik 23-06-2012 12:17:43

Jo. Jeg har en retgammel Time Capsual stående der kan det.

Eneste nye ville være hvis den understøttede 802.11ac som gør at den kommunikere til samme enhed på beggefrekvenser samtidig, som giver en hastigheds boost.
Men det kan jeg ikke lige se om den kan

0 0

Om brug af cookies