Ny brugervenlig router fra Apple

Brugervenlig router fra Apple gør det muligt for alle, at lave et trådløst netværk i hjemmet.

Ny brugervenlig router fra Apple

Det var iOS 6.0 og de nye MacBooks, som løb med al opmærksomheden til keynoten på Apples WWDC udviklerkonference i sidste uge. Vi har nu set nærmere på et af de oversete produkter. Nemlig en ny version af Apples trådløse router, som har navnet Airport Express.

Apples nye router minder om deres tv-boks, Apple-tv – og af specifikationer så har den simultant dualband, hvilket betyder den kan sende WiFi på to frekvenser (2,4 GHz og 5 GHz) samtidig. Det skulle i praksis betyde, at dine enheder kobler sig på den hurtigste frekvens.

Airport Express gør det let for dig at lave trådløst netværk, det har en opsætning der er så simpel så de fleste kan finde ud af at bruge den.

Når strømkabel og netværksstik er isat i din Airport, så kan netværket sættes op via din Mac eller PC – eller fra din iPhone eller iPad. Du skal blot gå ind i WiFi-indstillinger og finde punktet `indstil en Airport-base´- derefter væge password og navn til dit trådløse net – og færdig arbejde så er der et trådløst netværk.

Airport Express kan ligeledes streame musik trådløst fra Apples musikprogram iTunes til et stereoanlæg via mini-jackstik i Airport.

Historiens videre forløb

Emnet kunne ikke ligge dødt alt for længe. mobilsiden har holdt fast i temaet. d. 22/6/2012 dykkede vi igen ned i emnet med nyheden om Apple taber i patentkrig mod SamsungKlik her for at åbne artiklen.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt om sagen..