Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny dansk e-bogstjeneste klar - ingen abonnementsbinding

Ny dansk e-bogstjeneste klar - ingen abonnementsbinding

En ny dansk e-bogstjeneste er klar, hvor du kan leje bøger i en måned ad gangen - ingen abonnement eller binding.

En ny dansk e-bogstjeneste har set dagens lys, så nu har danskerne et alternativ til Mofibo. Den nye tjeneste hedder Liveboox og de vil forsøge, at fjerne de barriere der kan opleves ved brugen af e-bøger.

Modsat konkurrenten Mofibo, så binder man sig med Liveboox ikke til et abonnement og en månedlig betaling. I stedet betaler man kun, for de bøger man læser, og kan nøjes med en bog ad gangen.

 - Mofibo: Ubegrænset e-bogslæsning til danskerne

 - ”De færreste mennesker har tiden til at læse meget mere end en bog om måneden. Med en gennemsnitlig lejepris på 20-30 kroner for f.eks. én af Michael Katz Krefelds spændingsbøger, vil lejemodellen være den bedste og billigste løsning for langt de fleste læsere. Og nye brugere kan desuden gratis prøve den første e-bog fra velkomstpakken for at få en oplevelse af Liveboox-universet, siger Claus Dyre, stifter og adm. dir. for Liveboox.

Liveboox åbner op for leje af e-bøger og lydbøger denne uge på Liveboox.com, det betyder også der hverken skal downloades applikationer eller bøger. På Liveboox lejer man bøgerne i 30 dage, og lejeperioden begynder først når bogen ”åbnes”. Det er også muligt, at sætte bogen på pause i 30 dage. Genleje er også muligt i yderligere 30 dage, dette får man til halv pris.

Du kan også købe bøgerne via Livebox, og har du inden køb haft lejet den, så fratrækkes lejeprisen fra købsprisen.

Det er også muligt, at aktivere bøger til, at kunne læses offline - dog kan det kun ske med en bog ad gangen indtil videre.

For at få adgang til Liveboox kan du logge på med en Facebook-konto og den vej igennem også dele med dine venner, hvad du er i gang med at læse eller har læst.

Alt du behøver for, at komme i gang med Liveboox, er internetforbindelse og en tablet, smartphone eller PC. Du kan i øvrigt læse den første bog gratis.


Læs også:
 - Mofibo nu også klar på Android-enheder

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies