Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny Doro-mobil kan sende billeder

Ny Doro-mobil kan sende billeder

Seniorer efterspørger oftere og oftere mobiltelefoner med kamera, så de kan sende MMS-beskeder - men ikke alle understøtter det.

Seniorer efterspørger i stigende grad mobiltelefoner med et kamera, så de har muligheden for at sende MMS-beskeder. Det er dog kun en femtedel af de ældre brugere, som anvender MMS-beskeder. Doro står i øvrigt bag en MMS-guide, der kan findes her.

Doro PhoneEasy 612 er en klaptelefon og en meget brugervenlig en af slagsen. Den er udstyret med et 2 megapixels kamera, som giver ejeren muligheden for at dele billeder via MMS. Der kan gemmes op til 40 billeder på telefonen, og hvis man indsætter et ekstra hukommelseskort kan der gemmes flere.

Telefonen er kompatibel med høreapparater – og har en høj og klar lyd, samt et stort display med justerbar tekststørrelse. Doro PhoneEasy 612 har også en nødkalds-knap på bagsiden, hvor man selv kan vælge hvem den skal ringe til ved nødkald.

Doro PhoneEasy 612 kommer i butikkerne i løbet af maj måned til en vejledende udsalgspris på 1.400 kroner uden abonnement.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim Harder 08-05-2012 09:28:19

Det lyder godt. Nu er de ældre blevet placeret bag computeren, så hvorfor skulle de ikke også have mulighed for, at kunne sende billeder. De oplever helt sikkert også noget, som de gerne vil dele med andre:-)

0 0

Om brug af cookies