Ny Facebook og Tomtom klar til iPhone

Det er nu muligt at benytte Tomtom på iPhone, og en ny version af Facebook er også snart klar til download.

Ny Facebook og Tomtom klar til iPhone

De nye applikationer til iPhone vil helt sikkert blive velmodtaget af brugerne.

For det første er Tomtom endelig blevet tilgængelig til iPhone. Den nye applikation skulle være meget lig det man kender fra Tomtoms egne GPS-enheder, og har også på iPhonen stemmestyret navigation.

Den er udkommet i to versioner, hvor den ene har kort over Vest-Europa og den anden har kort over Norden. Priserne er helholdsvis 749 kroner og 529 kroner i App Store.

facebook iphone nyt artikelfoto

Ny Facebook 3.0

En anden stor nyhed for iPhone brugere er, at der snart er en ny Facebook 3.0 klar til download. Denne venter blot på godkendelse fra Apples side, men burde kun være et spørgsmål om tid før den er klar i App Store.

De nye funktioner bliver blandt andet, at man ligesom på computeren, kan markere hændelser med “synes godt om”, man kan oprette nye fotoalbum, zoome på billeder, der kan ringes direkte til kontakter fra Facebook og selve startskærmen er ændret en del.

Har du allerede Facebook på din iPhone nu, så vil telefonen automatisk sige til når den nye version er klar til download.

Sagen fortsætter

Den videre fortælling kunne ikke ties. mobilsiden har holdt fast i temaet. 18/8/2009 samlede vi op på historien og publicerede en artikel omkring temaet Bibob og CBB vil også sælge iPhoneKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Se også seneste nyt om tematikken her..