Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny fodbold-applikation gør tilhængerne til dommer

Ny fodbold-applikation gør tilhængerne til dommer

Ny applikation gør det muligt for dig, at give din mening til kende om, hvem du synes er kampens spiller i dagens fodboldkampe.

På under 18 måneder er det lykkedes fodbold-applikationen, Live Score Addicts, at blive den fjerde-største fodboldplatform i verden. Der er nu mere end 1.500.000 brugere.

Og efter den globale succes er folkene bag er nu klar med en ny applikation, som hedder ”Player of the Match”. Den nye second screen applikation, til Live Score Addicts, havde premiere i den forgangne weekend.

Player of the Match-applikationen giver mulighed for, at tilhængerne nu kan bedømme de enkelte spillere individuelt i ligaer og pokalturneringer rundt i verden.

Normalt udnævnes ”kampens spiller” af eksperter og kommentatorer, men at få den direkte fra tilhængerne vil helt sikkert give spillerne meget prestige.

Fans kan bedømme spillerne med ”hot” eller ”cold” undervejs i kampene, samt bruge mærker som eksempelvis godt skud, flot pasning, god kampånd eller dårlig opførsel. Efter kampen kan de så uddele guld, sølv og bronze til de bedste spillere på hvert hold.

Disse nye ”afstemninger” – kan give en række svar på, hvem der efter tilhængernes mening er den bedste, mest populære spiller osv. i de forskellige ligaer ved sæsonens afslutning.

Download applikationen ”Player of the Match” gratis i Apples App Store.

Du kan se nærmere i nedenstående video, hvordan applikationen Player of the Match fungerer.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies