Ny fotoserie kommer tæt på iPhone X og forgængerne

En ny stribe fotos viser, hvordan iPhone X vil tage sig ud i forhold til forgængerne.

Ny fotoserie kommer tæt på iPhone X og forgængerne

Nedtællingen til lanceringen af Apples ambitiøse jubilæumstelefon, iPhone X, nærmer sig nul, med bare få dage til offentliggørelsen den 12. september.

Se også:  Apple bekræfter: iPhone 8 afsløres den 12. september

Selvom den nye iPhone med det avancerede display ikke er ude endnu, kommer en ny fotoserie fra nyhedsbloggen Redmondpie uhyre tæt på at afsløre, præcis hvad Apple vil byde på rent designmæssigt.

Telefonen vil råde over et kæmpemæssigt 5,8 tommers display, men et aflangt format og en god udnyttelse af frontarealet gør, at den vil blive markant mere kompakt end eksisterende iPhone Plus-telefoner og deres 5,5” display.

I den udførlige fotoseance, bliver den ny iPhone X sat op mod tidligere telefoner fra Apple, hele vejen tilbage til den oprindelige iPhone fra 2017. Klik på galleriet herunder for at se udviklingen i Apples iPhone-design.

Læs også:  Rygte: De nye iPhones får navnene iPhone X, 8 og 8 Plus

Apple iPhone X
Apple iPhone X og Apple iPhone 2G. Foto: Redmond Pie

Historien følges op

Tematikken er fortsat aktuel. mobilsiden gik videre med sagen. 7/9/2017 blev historien fulgt op med en artikel der drejer sig om Ingen større interesse for iPhone X end iPhone 7Klik her for at gå til artiklen.. Se også seneste nyt om tematikken her.