Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny Google Keep: Del din noter med familie og venner

Ny Google Keep: Del din noter med familie og venner

Med seneste re-design kan Googles Keep mere end at holde styr på noter og indkøbslister - nu kan de også deles med venner og familie.

Ønsker du at opgradere familiens køleskabsmagneter og post-its til en mere tidsvarende digital løsning, er Googles Keep-app nu klar til at overtage tjansen.

Google Keep er en applikation til notestagning, hvor huskesedler eller tjeklister hurtigt kan gemmes, men indtil videre har app’en været forbeholdt til eget forbrug. Med seneste opdatering kan de hurtige lister nu deles med dit netværk.

Nu kan du hurtigt skabe en digital post-it note, eksempelvis med dagens indkøb og dele den med kæresten eller roomien.

Læs også: Nokias HERE Maps klar til alle Android-telefoner

Opdateringen bringer en anden nye funktion med sig, hvor notitser kan filtreres efter farvekode, eksempelvis grøn til konen og orange til kollegaen.

Google benytter også lejligheden til at videreføre deres seneste designsprog, ’Material Design’, ind til applikationen. App’en er minimalistisk og inkorporer samme ultraflade udtryk som i Googles seneste Android 5.0 Lollipop styresystem.

Android Keep er kompatibel med alle Android mobiler (4.0 eller nyere) og du kan hente den her på Google Play Store.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

N 19-11-2014 22:57:20

Vi bruger "Our Groceries" Den virker på ALT, hvilket der var mange der kunne lærer af. Men den har også indbygget opskriftsamling. Så man kan lave indkøbssedlen efter hvad man skal spise. Super nemt og super hurtigt at lave til en uge, som vi gør.

0 0
Morten Bowman 18-11-2014 17:05:38

Til det formål finder jeg Wunderlist meget bedre og den virker på kryds af alle platforme ?

1 0
Morten Jensen 18-11-2014 09:37:33

Det var godt nok på tide. :-)
Konen sender som regel indkøbslister til mig pr. SMS, men jeg vil langt hellere have dem som en Keep-liste, så man kan krydse hver enkelt vare af når man har fundet den.
Så skal jeg bare have hende undervist i hvordan hun bruger Google Keep... :-/

5 0
Morten 19-11-2014 13:12:38

Hvorfor bruger i ikke eTilbudsavis? Delte indkøbslister og mulighed for at tilføje emner direkte fra avisen til listerne. Alt synkroniseret.... whats not to like! ;)

0 0
Morten Jensen 19-11-2014 14:06:19

Kender ikke (app'en?), men det lyder til at den kun indeholder tilbud? Som regel er punkterne på listen noget som 'mælk', 'rugbrød' osv. Og ikke nødvendigvis en specifik mælk som tilfældigvis er på tilbud. :-)
Og så kan jeg lide simpliciteten af Google Keep, og jeg har en Keep widget på min homescreen på min telefon, hvilket giver hurtig adgang til f.eks. en indkøbsliste.

0 0

Om brug af cookies