Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny GPS fra TomTom med mobil

Ny GPS fra TomTom med mobil

TomTom har præsenteret TomTom Go 715 - en GPS som med eget SIM-kort og GPRS kan tovejskommunikere. I første omgang sælges den dog kun til erhvervskunder.

TomTom GO 715
TomTom GO 715

Verdens største leverandør af mobile navigationsløsninger, hollandske TomTom, har præsenteret en ny GPS i TomTom WORK, serien af erhvervsløsninger.

Det nyeste skud på stammen er TomTom GO 715, som er den første af sin slags i verden, der både indeholder GPS, GPRS og har plads til et SIM-kort. TomTom Go 715 er derfor velegnet til firmaer, som har brug for tovejskommunikation.

TomToms administrerende direktør Harold Goddijn betegner TomTom Go 715 som en løsning til flådestyring, som ikke kræver ekspertinstallation eller ekspertopsætning.

Netop fordi GPS’en indeholder eget SIM-kort og GPRS, kan opgaver og data let sendes frem og tilbage mellem firmaets kontorer og mobile medarbejdere. Dette øger dog også muligheden for at overvåge de mobile medarbejderes bevægelser.

TomTom Go 715 indeholder ligesom de øvrige GPS’er i Go-serien kort over Vesteuropa, 3D-visning, oplæsning af instrukser og vejnavne samt Bluetooth.

Den nye GPS kan kun købes af TomTom Work erhvervskunder og vil i første ombæring komme på markedet i Tyskland, Østrig, Holland, Belgien og Storbritannien.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies