Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny HTC Phablet på vej, 5,5 tommer med Snapdragon 810 (rygte)

Ny HTC Phablet på vej, 5,5 tommer med Snapdragon 810 (rygte)

Ifølge brasilianske rygter, så er HTC på vej med en phablet der skal konkurrere imod Samsungs næste skud på Note-stammen.

Der verserer lige nu nogle rygter med rødder hos brasilianske 4G News, omkring en efterfølger til HTCs første bud på en high-end phablet HTC One Max. Disse rygter har været oppe og vende før, blandt andet under navnet HTC M8 Prime hvor nogle lækkede pressebilleder dukkede op i midten af sidste år, men blot en uge efter blev det fortalt t arbejdet på en phablet var udskudt på grund af arbejdet med blandt andet HTC M8.

De nye rygter vil vide, at telefonen går under navnet HTC Hima Ace Plus og specifikationerne vil være som følger, et 5,5 QHD display, 2,3 GHz Snapdragon 810 processor, 3 GB RAM, 3.000 mAh batteri samt en scanner til fingeraftryk. Den skulle desuden være udstyret med et 4 MP UltraPixel kamera på fronten samt et 20 MP kamera på bagsiden.

Disse specifikationer er ganske pænt på linie med hvad der forventes af HTCs kommende flagskib som forventes at få navnet HTC Hima - bare større.

Det skal dog siges at dette på nuværende tidspunkt ikke er andet end rygter fra en enkelt anonym kilde, så det kan meget vel ske, at det skal tages med et vognlæs salt. Skulle der være hold i rygterne, så forventes denne phablet ikke lanceret før til august eller september så den kan kæmpe mod Samsung Galaxy Note 5.

Kilde: Phandroid

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies