Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny iPad-dock fra B&O - bare ikke til den nye iPad

Ny iPad-dock fra B&O - bare ikke til den nye iPad

Bang & Olufsen har netop lanceret en ny iPad-højtalerdock, den henrykker anmelderne – og overrasker da den ikke virker med den nye iPad.

Bang & Olufsen BeoPlay A3
Bang & Olufsen BeoPlay A3

Bang & Olufsen har netop præsenteret deres nyeste iPad-højtalerdock, som går under navnet BeoPlay A3. Med docken kan du uden problemer placere din iPad enten vandret eller lodret, og det patenterede Adaptive Stereo Orientation-system benytter accelerometeret til at finde ud af, hvordan din iPad vender.

Alt er desværre ikke fryd og gammen med denne nye enhed fra B&O, for den virker kun med den første iPad og iPad 2 – og altså ikke den nye iPad. Dog lover B&O, at der hurtigst muligt vil komme en løsning på dette problem.

Til trods for den ikke virker med den nyeste enhed fra Apple, så har anmelderne kun ros tilovers for produktet, som nogen dog også påpeger som værende for dyrt.

Gizmodo (USA) skriver blandt andet om Beoplay A3: -”Det er en af de sjældne gange, hvor en dock forstærker Apples eget design, og vi ville ikke være flove over at lade den stå fremme.” og Gizmodo i England er enige: -”Den super stilede B&O Beoplay A3 er den flotteste iPad-dock, som du sikkert aldrig får råd til”. En række andre anmeldere er enige i denne mening.

B&O forventes at sende BeoPlay A3 ud til salg i butikkerne i uge 21, og har en vejledende pris på 3.999 kroner.

Foruden BeoPlay A3 – kommer B&O også med BeoPlay A8, som er på markedet i løbet af slutningen af maj måned. BeoPlay A8 har en vejledende udsalgspris på 8.499 kroner.

Bang & Olufsen BeoPlay A8
Bang & Olufsen BeoPlay A8
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Tommyulbaek 03-05-2012 15:03:52

Ifølge EB, virker den også med den nye iPad.
Den er bare endnu ikke godkendt af Apple.

0 0

Om brug af cookies