Ny iPad og iPhone til september

Får en analytiker ret, så vil vi se næste generation af iPhone og iPad allerede i september måned.

Ny iPad og iPhone til september

Næste generation af iPhone er forventet at melde sin ankomst i efteråret, formentlig oktober måned. Dette er dog ikke bekræftet af Apple, men analytikeren Ming-Chi Kuo tror Apple allerede i september måned vil lancere en ny telefon og to nye tablets. Det skriver Appleinsider.com.

Telefonen vil være næste generation af iPhone, det er dog stadigvæk uvist hvad den vil hedde. Den går på rygtebørsen under navnet iPhone 5, hvilket iPhone 4S også gjorde før den blev officiel.

Foruden en ny telefon, så har rygterne gået på en mini-udgave af iPad, og Ming-Chi Kuo hævder også vi vil se en 7 tommer iPad i løbet af september måned, samt en iPad i den størrelse vi kender.

Analytikeren mener også, at vi vil se iPod Touch og iPod Nano vil få helt nyt design. Hvis han får ret, så ser det ud til at Apple får en opdatering på hele deres iOS-enheder på én gang.

Flere andre kilder fortæller også, at producenten Foxconn ansætter fabriksarbejdere i stor stil for at øge kapaciteten forud for lanceringen.

Mere til stoffet

Her følger vi op med den seneste udvikling om emnet. mobilsiden fortsatte fortællingen. 19/7/2012 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med artiklen om Apple afslører prototype iPad – se billederne – Det videre forløb i sagen finder du her. Og der er sket meget siden. Klik her for at læse seneste nyt om temaet..