Ny iPad på blot syv tommer?

Rygterne i branchen går på, at Apple er på vej med en mindre version af deres iPad - allerede inden jul.

Ny iPad på blot syv tommer?

Rygterne har i et stykke tid gået på, at Apple er på vej med en mindre version af iPad, på kun syv tommer (mod den nuværende iPads 9,7 tommer).

Nu bliver der givet nyt liv til rygterne, idet et taiwanesisk medie mener at vide, at syv-tommer-iPad’en kommer på markedet allerede inden jul.

Det selvsamme medie var blandt de eneste, der forudså at Apple var på vej med en tablet, mens andre medier mente der var en netbook på vej.

Det taiwanesiske medie har oplysningerne fra forskellige elektronik-producenter, der er bestilt til at producere dele til den lille iPad.

I Danmark har vi endnu ikke fået den store iPad på markedet, og der er derfor nok lange udsigter til at få den mindre iPad på det danske marked.

Læs også:
 – Blog: Mit liv med Apple iPad

Mere om sagen

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet mere til sagen. mobilsiden fortsatte historien. d. 11/8/2010 dykkede vi igen ned i emnet med nyheden Er iPad allerede slået af en Windows 7 tablet ? – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Og der er stadig puls i emnet. Læs de seneste nyheder om iPad..