Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny iPad på blot syv tommer?

Ny iPad på blot syv tommer?

Rygterne i branchen går på, at Apple er på vej med en mindre version af deres iPad - allerede inden jul.

Rygterne har i et stykke tid gået på, at Apple er på vej med en mindre version af iPad, på kun syv tommer (mod den nuværende iPads 9,7 tommer).

Nu bliver der givet nyt liv til rygterne, idet et taiwanesisk medie mener at vide, at syv-tommer-iPad'en kommer på markedet allerede inden jul.

Det selvsamme medie var blandt de eneste, der forudså at Apple var på vej med en tablet, mens andre medier mente der var en netbook på vej.

Det taiwanesiske medie har oplysningerne fra forskellige elektronik-producenter, der er bestilt til at producere dele til den lille iPad.

I Danmark har vi endnu ikke fået den store iPad på markedet, og der er derfor nok lange udsigter til at få den mindre iPad på det danske marked.

Læs også:
 - Blog: Mit liv med Apple iPad

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jesper Søgaard 18-08-2010 12:15:02

Jeg har svært ved at se hvilket behov den dækker... Den er en mellemting mellem en telefon og en pad, men stadig ikke lille nok til at være i lommen. Medmindre den bliver rigtig billig, hvilket er utænkeligt, da det ofte gælder for elektronikpriser at "less is more", eller at den får kamera på forsiden og FaceTime så spår jeg det til en fiasko.

Men igen - det er jo et Apple produkt så der skal nok være kø på release-dagen.

0 0
PalleA 18-08-2010 13:44:24

Hehe Jesper

Nu er jeg ikke en betinget apple-fan og har da heller ikke en ipad. Umiddelbart kan det dog godt give god mening at lave en mindre ipad - Jeg har f.eks. en 6 tommer Bebook og størrelsen heromkring er super.

Hvis apple er smart så er det en specifik ebogsdræber de skal levere og den vil have en række fordele over f.eks. min Bebook.

- Den vil være i farver
- Betjenes med fingrerne.

Den vil være tilpas stor til at man stadigvæk gerne vil læse bøger og se film på.

Dette vil kunne give et stort salg af bøger/film/tv-serier via itunes.

Man kunne endda gå så vidt at sige at man kunne sælge den til kostpris eller endda under og så tjene pengene lynhurtigt hjem på itunes/app store.

De har jo detaljerede statistikker på hvor mange apps der er solgt pr. ipad.

Kommer prisen i nærheden af en ebog - dvs 2.000 kr. så vil den blive flået ned fra hylderne.

PalleA

0 0
Noia 18-08-2010 13:58:14

Det kan godt være den vil rette sig efter ebook markedet, men problemet i dem er jo at deres batteritid er laaaaangt fra hvad en ebook kan, og skærmen på en iPad belaster ens øjne meget mere, og er jo derfor absolut ikke det optimale valg hvis man kun gør efter ebook funktionen.

Men ja der er vel nogen der vil have den, og den kan jo også vise film og spille musik

0 0

Om brug af cookies