Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny iPhone 7-farve er 'en meget mørkere' space grey

Ny iPhone 7-farve er 'en meget mørkere' space grey

Når Apple skrotter farven space grey i den kommende iPhone 7, bliver den nye farve ikke deep blue, men en mørkere space grey, der næsten er sort.

Foto: Martinhajek.com

Apple står til at skrotte den ellers populære space grey-farve, når den næste iPhone 7 lanceres dette efterår. For to uger siden tydede det på, at den nye farve ville være deep blue, men nu viser den sig ikke at være blå som først antaget.

Hjemmesiden Macotakara, som står bag den oprindelige historie, har nemlig været ude med en korrektion af, hvilken farve der rent faktisk er tale om. Ifølge de nye oplysninger skulle den nye farve nemlig være 'en mørkere farve' end space grey - ja, faktisk så mørk, at den tangerer en sort farve.

Læs også: iPhone 7-priser lækket: Her er de mulige danske priser

Derfor er der nok rettere tale om en farve, der minder om den sorte farve, som Apple i 2012 lancerede iPhone 5 i. De uklare oplysninger skyldes ifølge Apple Insider, at de kilder, der angiveligt har set den nye farve, forvekslede den meget mørke farve med en mørkeblå farve - hvorfra navnet deep blue opstod.

Hvad Apple så vælger at kalde farven, er dermed uvist - måske 'space black'. Det ser i hvert fald ikke ud til, at der bliver nogen blå farve som først antaget. Den meget mørke farve kommer sammen med farverne sølv, guld og rosaguld, lyder det fortsat.

Ud over den nye farve sker der kun ganske få designændringer med den næste iPhone 7. Kameraet bliver en tand større, minijackstikket ser ud til at forsvinde fra mindst én model og visse sensorer på fronten skifter placering. Dermed kan gamle cases ikke genbruges i den kommende iPhone 7, på trods af at dimensionerne forbliver så godt som identiske.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies