Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny klaptelefon: Nokia 6125

Ny klaptelefon: Nokia 6125

Bluetooth, musikafspiller og 1,3 megapixel kamera. Det er nogle af hovedtrækkene ved Nokia 6125, der når forretningerne i andet kvartal 2006. Prisen ventes at blive omkring 2.100 kroner.

Nokia 6125 beskrives, af Nokia selv, som en telefon der ”forener fortræffelige funktioner med et kompakt design”. Hvad så det betyder på almindelig dansk, er måske noget svært for os ’almindelige mennesker’ at forstå. Men okay – jeg vover pelsen, og oversætter det til: ”en helt almindelig telefon med hele almindelige funktioner til os helt almindelige mennesker”.

...der er nemlig tale om en helt klassisk mobiltelefon, der i forhold til specifikationerne henvender sig til brugere, der bare vil kunne ringe eller sende en besked. At den så også kommer med Bluetooth og et lille kamera gør vel egentlig, at dette produkt stadig er en smule moderne. Og for eksempel Bluetooth er jo rigtig anvendelig hvis du også investerer i et headset – dermed kan bilkørsel og mobilsnak kombineres lovligt.

Kameradelen er på 1,3 megapixel – lidt skuffende med den lave opløsning. Men så længe produktet ikke lanceres som en ”kameramobil” er det okay. Den har desuden 8 x digital zoom og videooptager.

Musikafspilleren understøtter mp3 og en række andre digitale musikformater (AAC+, WMA). Nokia 6125 unerstøtter også stereolyd via Bluetooth. FM radio er også inkluderet.

Ekstra hukommelse kan sættes i via microSD´.

Nokia 6125 kommer i andet kvartal 2006. Prisen forventes at være omkring 2.100 kroner.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies