Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny LG-kovending: Optimus 2X får alligevel Android 4.0 - eller hvad?

Ny LG-kovending: Optimus 2X får alligevel Android 4.0 - eller hvad?

LG i Canada afviste den lovede Android 4.0-opdatering til Optimus 2X. Nu kvidrer LG Korea dog, at opdateringen er på vej. Forvirret?

Det kan ikke undre, hvis ejere af LG-smartphonen Optimus 2X er forvirrede efterhånden. Kommer der en opdatering til Android 4.0 - også kaldet Ice Cream Sandwich - eller ej?

Svaret var i teorien klart nok. Allerede sidste år lovede LG, at en opdatering var på vej. Den skulle komme i første kvartal af 2012 - dette blev dog udsat.

Siden da har fulgt en masse ventetid og tvivl. Dernæst en Twitter-udmelding fra LG i Canada om, at opdateringen ikke kommer til at ske.

Måske gælder det kun for de canadiske brugere. Ifølge gsmarena.com har LG Korea i hvert fald bekræftet via Twitter, at der stadig bliver arbejdet på en opdatering. Spørgsmålet er blot, om det så kun kommer til at gælde koreanske kunder eller eventuelt udvalgte markeder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Michael 16-08-2012 18:34:04

Jeg har i denne uge fra LG fået oplyst at der kommer en opdatering til version 4.0 i Q4 nærmere tidspunkt kendes ikke.

0 0
Balano 14-08-2012 22:32:31

Hvis i nu bare havde læst op på det, så ville i vide at opdateringen altid har været på vej. Canada har en speciel version af LG Optimus 2X. Det er dem selv der bestemmer om det skal på eller ej. Lidt ligesom at den også hedder P999 istedet for P990 i USA. Igen er det selskabet der bestemmer da det er "deres" smartphone.

0 0

Om brug af cookies