Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny LG-mobil med slide QWERTY-tastatur

Ny LG-mobil med slide QWERTY-tastatur

En ny LG-mobil med et fuldt QWERTY-tastatur, der slides ud fra siden, er blevet lækket.

LG Optimus Note er blevet set, både på pressefotos og endda i en annonce.

Den har efter sigende en 1.2 GHz dual-core Tegra 2 processor, en 4 tommer WVGA NOVA-skærm, og kører Android 2.3 Gingerbread.

Det er en såkaldt slider-mobil, med en fuldt QWERTY-tastatur gemt under telefonen.

Derudover har den et fem megapixel kamera med en LED blitz, og et front VGA-kamera, 8 GB intern hukommelse, og understøtter WiFi Direct. Optimus Note er 12.3 mm tyk, på grund af det indbyggede tastatur.

LG Optimus Note er endnu ikke officiel, og det er meget muligt, at den får et andet navn, inden den kommer på markedet. Det er dog nok usansynligt, at Optimus Note kommer til Danmark, da det danske marked generelt ikke er godt for slider-mobiler.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Tommy 01-06-2013 13:25:10

Hvorfor tror mobil producenterne... at dem som vil have et tastatur, ikke vil have en performance mobil... hvorfor skal de absolut være med forældet android og cpu der var moderne i 2008... det samme gælder for Motorola phetom Q
WHYYYYYY..... de er fandme nogle spasser, få nu en standart quad-core 1,5-7GHz lagt i dem... jeg kan sgu ikke bruge noget med en oldtids CPu til en skid. en Tegra 2 det giver ingen mening at kalde den for "ny", når tegra 4+ er på trapperne.. hvor herre bevares... den høre hjemme på et museum. og i har ikke ret mht. behovet for mobiler med tastatur, jeg læser over alt mange søger og savner et rigtig tastatur, på en mobil med en ordenlig CPU, ikke de der slatten CPUer. der er jo derfor der ingen salg er af dem, det har intet med kunde grundlaget, vi har ikke muligheden og når den endelig kommer, kommer de med noget som ikke er uptodate. så er det jo klart "market" ikke er til slide telefoner..

0 0
Lars Hansen 01-06-2013 21:34:45

Tjek lige alderen på artiklen:-)

0 0
Lars Hansen 12-09-2011 16:18:17

Hvad betyder det atdet danske marked ikke er godt for slider mobiler?

0 0

Om brug af cookies