Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny luksus-mobil til bil-entusiaster

Ny luksus-mobil til bil-entusiaster

Canadiske Mobiado lancerer ny mobil i tæt samarbejde med Aston Martin.

Canadiske Mobiado, der før har leget med luksus-mobiler og Aston Martin brandet, har nu begået en ny Aston Martin brandet lækkerbisken under deres Grand Touch label.

Den nye mobil er resultatet af et tæt samarbejde med den velkendte bilfabrikant, og der er brugt både logo og design-elementer fra Aston Martin bilerne. Indvendigt banker dog Android Gingerbread hjertet og indmaden er taget direkte fra Samsungs Nexus S.

Men her stopper lighederne også. Mobilens hus er skabt af ét stykke aluminium, der veksler mellem det rå materiale og en sort, anodiseret finish. En anden variant er skåret af solid messing, med rød- og hvid-guld accenter, og valg af indlæg i eksempelvis elfenbens-træ eller perlemor. Alle modeller har ridse-frit safir-krystal lagt ovenpå touch-skærmen, for at sikre bedst mulig beskyttelse.

Grand Touch Aston Martin er tilgængelig med quad-band GSM og tri-band HSDPA forbindelser, med samme 4? WVGA-display, kamera på begge sider og andre hardware-specs, der deles med Nexus S. Til gengæld er der ingen lanceringsdato, ligesom der intet nævnes om pris.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies