Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny marketingdirektør i 3

Ny marketingdirektør i 3

Efter kun et år i teleselskabet 3, har marketingdirektør Henriette Høyer valgt at forlade sit job. For kunderne får det ingen betydning.

Til venstre: Peter Krogsgaard, salg- og marketingdirektør. Til højre: Henriette Høyer.
Til venstre: Peter Krogsgaard, salg- og marketingdirektør. Til højre: Henriette Høyer.

Marketingdirektør i 3, Henriette Høyer, har sagt sit job op. Det bekræfter hun overfor Mobilsiden.dk. - "Jeg har sagt op for en uge siden, fordi jeg har lyst til noget andet", siger Henriette, der samtidig giver udtryk for, at hun har været glad for sin tid hos 3. Hun vil på nuværende tidspunkt ikke afsløre, hvad næste job bliver.

Henriette Høyer startede hos 3, i november for et år siden. Tidligere var hun salgs- og marketingdirektør hos Teleperformance Danmark A/S og før det salgs/marketing/PR-chef for Tele2.

3 er kede af marketingdirektørens afgang:
- "Henriette har ydet en kæmpe indsats i 3, og for alvor fået indarbejdet en ny strategi for marketing. Vi er blevet mere synlige, og har som følge deraf, haft stigende kundetilgang", fortæller PR manager Stine Green Paulsen. Hun understreger, at der arbejdes videre ud fra de grundsten der nu er lagt.

Som en konsekvens af Henriette Høyers opsigelse, har 3 valgt at slå salg og marketing sammen i en afdeling. Den nye afdeling vil blive ledet af Peter Krogsgaard, der får titlen ”salg- og marketingdirektør".

3 oplyser, at ændringerne ikke får betydning for kunderne.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies