Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny Microsoft app hjælper Windows Phone brugere med sundheden

Ny Microsoft app hjælper Windows Phone brugere med sundheden

”Bing Heldbred og Fitness” hjælper Windows Phone brugere under træningen, men også bagefter

<br /><br />
Windows Phone brugere har i forvejen mange fitness apps, men ganske få af dem følger op på, hvordan du bør optimere dit madindtag, efter du har trænet, så du får det ønskede resultat.

Ønsker du at tabe dig eller øge din vægt, så er træning vigtig, men kosten er mindst lige så vigtig, så derfor har Microsoft lanceret ”Bing Helbred og Fitness”.

Appen bruger selvfølgelig GPS til at tracke dit løb eller cykeltur, men efter motionen bliver man fulgt helt til dørs med en mad-dagbog, trænings instruktioner og et symptom research værktøj.

Synes du ”Bing Helbred og Fitness” ringer en klokke et eller andet sted, så er det måske fordi, der til Windows 8 er en tilsvarende app, som automatisk blev installeret under en opdatering af Windows 8. PC-appen er i øjeblikket noget mere avanceret end Windows Phone appen, som lige nu er i beta. Du kan dog hente appen til Windows Phone her.

De to apps synkroniserer måltider og træning, og selvom WP app’en er i beta, så blev min morgenmads test fint synkroniseret, så jeg kunne se de samme detaljer på min bærbars app som på WP.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Michael 20-02-2014 11:01:51

Er det bare mig eller kan den slet ikke finde nogle måltider.. Skal man virkelig selv til at skrive dem allesammen ind?

0 0
Om brug af cookies