Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny mobil i konfirmationsgave? Hvad med den gamle?

Ny mobil i konfirmationsgave? Hvad med den gamle?

Tusindvis af konfirmander har fået en ny mobil i gave - måske er det dig? Sådan tjener du penge på den gamle.

Efter konfirmationen ligger der brugte velfungerende mobiltelefoner rundt omkring i landet. Disse kan sælges brugt, og dermed omsættes til sjove ting som cafébesøg, biografture og koncertoplevelser.

Du tænker måske ikke over det - men mange vil være lykkelige for at købe en billig brugt mobiltelefon. Derfor er det oplagt, at sætte den gamle til salg

Hele 77 procent af danskerne har en eller flere brugte mobiltelefoner liggende i hjemmet, som ikke bliver brugt. Det viser undersøgelsen Telia Trend Rapport 2010.

Sådan gør du

På Mobilsalg.dk kan alle med få klik, og uden det store internetkendskab, gratis sætte deres brugte mobiltelefon til salg.

Du finder siden på www.mobilsalg.dk

Vidste du: Brugte mobiler er ofte næsten nye

Mobiltelefoner udskiftes i et hidtil uset tempo, og netop derfor vokser bjerget af brugte mobiler hver eneste dag.

Mange mobilkunder vil gerne følge de seneste nye trends, og de passer ofte ekstra godt på mobiltelefonen, så den kan sælges som brugt.

Derfor er brugte mobiltelefoner tit kun let brugte, og nogle er da også "næsten som nye". Med andre ord kan der i de fleste tilfælde gøres et røverkøb.

Link:
Mobilsalg.dk

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Ole Nielsen 11-05-2010 10:26:52

Ja det er en god idé men pas på... Jeg er blevet snydt på mobilsalg, og der er ikke meget du kan gøre hvis det sker. Der er åbenbart folk derude der lever af at tage røven på andre, og slipper afsted med det uden nogen form for konsekvens. Jeg har kontaktet sælger for at lade handlen gå tilbage men ingen svar - Jeg har krævet kompensation men heller ingen svar. Mobilsalg er også gået ind i sagen men der sker ingenting overhovedet. Det der er mest til grin er at det nemmeste for mig ville være at sælge mobil videre, men så er jeg ikke en skid bedre, så det gør jeg selvfølgelig ikke. Jeg prøver at løse problemet men står med alt balladen, og har måtte undvære min mobil 1 gang pga reparation og den skal ind igen så pas på...

0 0

Om brug af cookies