Ny mobil i konfirmationsgave? Hvad med den gamle?

Tusindvis af konfirmander har fået en ny mobil i gave - måske er det dig? Sådan tjener du penge på den gamle.

Ny mobil i konfirmationsgave? Hvad med den gamle?

Efter konfirmationen ligger der brugte velfungerende mobiltelefoner rundt omkring i landet. Disse kan sælges brugt, og dermed omsættes til sjove ting som cafébesøg, biografture og koncertoplevelser.

Du tænker måske ikke over det – men mange vil være lykkelige for at købe en billig brugt mobiltelefon. Derfor er det oplagt, at sætte den gamle til salg

Hele 77 procent af danskerne har en eller flere brugte mobiltelefoner liggende i hjemmet, som ikke bliver brugt. Det viser undersøgelsen Telia Trend Rapport 2010.

mobilsalg nyt artikelfoto

Sådan gør du

På Mobilsalg.dk kan alle med få klik, og uden det store internetkendskab, gratis sætte deres brugte mobiltelefon til salg.

Du finder siden på www.mobilsalg.dk

Vidste du: Brugte mobiler er ofte næsten nye

Mobiltelefoner udskiftes i et hidtil uset tempo, og netop derfor vokser bjerget af brugte mobiler hver eneste dag.

Mange mobilkunder vil gerne følge de seneste nye trends, og de passer ofte ekstra godt på mobiltelefonen, så den kan sælges som brugt.

Derfor er brugte mobiltelefoner tit kun let brugte, og nogle er da også “næsten som nye”. Med andre ord kan der i de fleste tilfælde gøres et røverkøb.

Link:
Mobilsalg.dk

Opdateringer i sagen

Tiden står ikke stille og det gør emnet heller ikke. Her får du den efterfølgende udvikling om temaet. mobilsiden fulgte op på historien. Allerede d. 5/5/2010 fulgte vi historien op med en artikel der drejer sig om Avancerede telefoner i høj kurs – Du kan læse den her. Der er stadig liv i emnet. Læs seneste nyt om Mobiltelefon..