Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny mobil klar til det modne publikum - Doro Liberto 810

Ny mobil klar til det modne publikum - Doro Liberto 810

Doro er klar med en ny Android-mobil, som kommer med touchskærm, men også bevarer ssensen af Doro-mobiler.

Doro Liberto 810 er en ny smartphone, som er målrettet til det modne publikum. Telefonen er nem at gå til og derfor super til de, som endnu ikke har prøvet en smartphone.

Doro Liberto 810 kommer med en touchskærm, samt tre fysiske knapper, der gør det nemt at navigere rundt. Dermed er Doro Librto 810 en telefon, som kombinerer funktionerne i gængse smartphones med essensen af Doro.

-”Indtil videre har det været svært for mange uerfarne brugere at skifte til en smartphone. Vi mener, at alle skal kunne få gavn af de seneste teknologiske muligheder, og derfor har vi skabt en telefon, hvor den nyeste teknologi er let at bruge for alle,” siger Rudi Iversen, Country Manager, Doro Danmark.

Telefonen har et ergonimisk design, hvilket er medvirkende til den ligger godt i hånden og er nem at betjene.

Doro Liberto 810 er en Android telefon, der har et 5 megapixel kamera - så der er rig mulighed for at downloade applikationer fra Google Play Store, samt sende billeder til familie og venner.

Foruden det, så kommer den med Doro Experience Manager, som gør det nemt at opdaterer og sikkerhedskopiere telefonens indhold via nettet - både for brugeren, samt venner og/eller familie.

 - Doro Experience - ny webbaseret brugerflade

Doro Liberto 810 er tilgængelig på det danske marked fra slutningen af oktober.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies