Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny mobil til de trendy seniorer

Ny mobil til de trendy seniorer

PhoneEasy 715 er det første bud på en mobil med slide-tastatur fra Doro.

Doro PhoneEasy 715 henvender sig ligesom de øvrige Doro-telefoner til det ældre publikum, og med PhoneEasy 715 giver de nu de ældre mulighed for at have lidt mobilspil, kalender og kamera.

Med på telefonen er der nemlig blevet plads til to mobilspil, hvoraf det ene er det klassiske Tetris-spil.

PhoneEasy 715 har også et indbygget 2 megapixels kamera, så der er ingen undskyldninger længere for ikke at fange nogen af de sjove øjeblikke på legepladsen med børnebørnene.

Telefonen er med slide-tastatur, som giver muligheden for at besvare opkald eller lægge op i en bevægelse, samt tastaturlåsen aktiveres automatisk når telefonen klappes sammen. Dermed undgår man opkald fra lommen eller tasken.

Den er udviklet i samarbejde med de svenske designspecialister Ergonimidesign, og den bløde silikone-belægning giver et godt greb om telefonen, så man ikke taber den så let.

PhoneEasy 715 har ligesom de fleste andre Doro-telefoner ekstra høj og klar lyd, justerbar tekststørrelse, hurtigvalgsknapper, alarm-tast, direkte sms-genvej og giver brugeren ekstra besked om ulæste beskeder. Kalenderen i telefonen kan også minde brugeren om daglige påmindelser eksempelvis medicinindtag.

Doro PhoneEasy 715 kommer på markedet i løbet af juli måned til en vejledende udsalgspris på 1.399 kroner.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies