Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny mobilløsning på vej fra en række banker

Ny mobilløsning på vej fra en række banker

En række danske banker er på vej med en ny mobilløsning, hvor du kan overføre mindre beløb blot ved at taste et telefonnummer.

En række danske banker er på vej med en mobilløsning, hvor du kan overføre mindre beløb blot ved at taste et telefonnummer. Det skriver Comon.dk.

Vi er vænnet til, at sende både tekstbeskeder og billeder til hinanden på mobiltelefonen – og nu skal vi også vænne os til at sende penge. Det skriver Jyllands-Posten ifølge Comon.dk.

Flere danske banker er om få måneder klar med en ny mobilløsning, der gør man ved at indtaste et telefonnummer kan overføre småbeløb.

 - "Vi vil gerne gøre det nemt og tilgængeligt at overføre småbeløb, og mobilen er jo en nem måde at gøre det på," siger Ken Adrian, privatkundechef i Nordea.

Teknologien bag den nye mobilløsning er udviklet i et samarbejde mellem Nordea og Lokale Pengeinstitutters medlemmer og Nykredit, Sydbank, Jyske Bank, Spar Nord Bank og Arbejdernes Landsbank.

Danske Bank er ikke med i det nye samarbejde – men vil i stedet satse på deres egen løsning.

 - "Vi arbejder på vores egen løsning, som vi glæder os til at lancere i løbet af de kommende måneder. Løsningen vil kunne bruges af alle danskere, uanset om de er kunder hos os eller ej. Vi er kendt for at have førende digitale løsninger, som vores kunder sætter stor pris på, og det var mest naturligt for os at bygge videre på det," siger Peter Schleidt, vicedirektør og øverste chef for Danske Banks IT-afdeling, til Jyllands-Posten.

Med den nye mobilløsning vil det være muligt, at overføre op til 1.500 kroner. Hvad prisen/gebyret vil være for, at benytte løsningen er endnu uvist – dog forsikrer Nordea, at prisen bliver lav.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies