Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny mobiloperatør til de rige og berømte

Ny mobiloperatør til de rige og berømte

I Danmark skyder der stadig flere mobilselskaber op ad jorden, som henvender sig til bestemte befolkningssegmenter. I USA er der nu kommet en helt ny operatør, som har de rige og berømte som målgruppe.

Navnet på den nye amerikanske mobiloperatør er Voce. Det lidt eksklusivt lydende navn henviser ganske rigtigt til, at selskabet vil have de rige og berømte mobiltalende amerikanere på krogen.
Navnet på den nye amerikanske mobiloperatør er Voce. Det lidt eksklusivt lydende navn henviser ganske rigtigt til, at selskabet vil have de rige og berømte mobiltalende amerikanere på krogen.

Navnet på den nye amerikanske mobiloperatør er Voce. Det lidt eksklusivt lydende navn henviser ganske rigtigt til, at selskabet skal have de rige og berømte mobiltalende amerikanere på krogen.

Og abonnementerne hos Voce er da også så dyre, at det kun er et helt bestemt klientel, der kan være med. For eksempel koster det rundt regnet 10.000 kroner at melde sig ind i selskabet, ligesom man skal regne med at betale noget nær 3000 kroner i månedligt abonnement.

For den beskedne pris på 50.000 kroner om året for at være abonnent hos Voce kan man forvente fri telefoni og dataoverførsel i alle døgnets 24 timer. Derudover ligger der en sprit ny mobiltelefon i postkassen to gange årligt.

Er det bare mig, der er dårlig til hovedregning, eller er det en rimelig pamper pris for de services, man reelt får for sine penge? Enten taler kendte så overdrevet meget i mobiltelefon, at de tjener deres penge ind igen den vej, eller også er de to årlige mobiltelefoner belagt med guld. Den sidste mulighed er selvfølgelig, at målgruppen til Voce har så mange penge, at prestige betyder mere end sølle 50.000 kroner.

Kilde: Amobil.no

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies