Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny mobilsæson - er du klar til de nye mobiler?

Ny mobilsæson - er du klar til de nye mobiler?

Forårskollektionen har så småt fundet sin vej ud til butikshylderne, og efterårs kollektionen nærmer sig. Flere nye mobiler er på vej.

Foto: Mobilsiden.dk

Mobilmarkedet er lidt ligesom hele modeverdenen, med det menes, at den er opdelt i sæsoner, hvor de store ”mobilhuse” kommer med deres bud på forårs- og efterårskollektioner.

Årets første store kollektion er den, som de fleste producenter præsenterer under enten CES – messen i Las Vegas i januar måned eller under Mobile World Congress, som løber af staben slut februar start marts.

Dette år så vi ved Mobile World Congress HTC’s One-serie, som er forårets store satsning fra den taiwanske producent.

Under normale omstændigheder havde Samsung formentlig også valgt, at præsentere Samsung Galaxy S III under Mobile World Congress. Men det lignede de havde kigget Apple over skulderen, og valgt at lave et særarrangement til denne ene enhed.

Web-TV: Se eller gense præsentationen af Galaxy S III

Apple har de første mange år sendt deres iPhone på gaden i løbet af sommeren, men sidste år rykkede de iPhone 4S til efteråret. Noget de også har gjort med den kommende generation af iPhone, som altså forventes bliver præsenteret onsdag den 12. september.

Men stort set hele forårskollektionen har nu fundet sin vej ud til de danske telebutikker, og nu kan vi så småt blot vente på efterårskollektionen præsenteres for offentligheden.

Det er vanen tro også i efteråret, at der afholdes Nokia World hvilket plejer at være stedet hvor Nokia præsenterer deres kommende produkter. Det rygtes også allerede nu, at vi til dette års Nokia World vil få Windows Phone 8 at se.

Det skulle også gerne være i slutningen af sommeren, hvor efteråret så småt er på vej, at den danske producent Lumigon er klar med telefonen T2.

Rygterne florerer også allerede nu om, at der er lidt godter på vej i efteråret fra HTC og Sony, samt at Huawei kommer med den tidligere præsenterede Huawei Ascend D Quad XL.

Men mon ikke efteråret også kommer til at byde på lidt overraskelser?

Er du klar? Vi er og dækker det hele på Mobilsiden.dk. Følg med her på siten samt på Facebook og Twitter.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies