Ny mode – en mobilkjole

Vil Sony Ericsson prøve, at overtage magten i modeverdenen? Se tennisstjernen Maria Sharapova iført den nye kjole fra Sony Ericsson.

Ny mode – en mobilkjole

Sony Ericsson kan godt lide at omgåes berømthederne, og få dem til at promoverer deres produkter. Tennisstjernen, Maria Sharapova, har tidligere været deres reklamesøjle i forbindelse med lanceringen af mobiltelefoner og tilbehør, og nu fremviser hun deres seneste påhit – en kjole med mobiltelefon funktioner.

Kjolen er lavet som en opgave af en studerende, og kan når du modtager en sms eller når nogen ringer til dig, give et signal via et lysende bølge-lignende område, der går ned langs kjolen.

Den kan være meget funktionel steder med megen larm, såsom koncerter o.lign, men om kjolen nogensinde kommer i handlen er tvivlsomt, men idéen bag den kan måske bruges i fremtiden.

 

Efterfølgende nyt om emnet

Her finder du næste interessante vinkel i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 26/6/2009 gik redaktionen videre og fulgte op med en artikel omkring emnet Lange udsigter til TV på mobilen – Tjek artiklen her. Læs også seneste nyt om emnet her..