Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny Moto Z i aften: Sådan følger du med i eventen

Ny Moto Z i aften: Sådan følger du med i eventen

I aften klokken 19:00 løfter Motorola under ledelse af Lenovo sløret for årets Moto Z-topmodel. Eventen livestreames, så du kan følge med direkte hjemmefra.

Foto: Twitter.com (@evleaks)

Der har været tale om den næste Moto X-efterfølger - senest kendt som Moto Z - i knap et halvt år, og nu kan spændingen ikke trækkes længere. Direktøren for det Lenovo-ejede Motorola går nemlig på scenen i aften klokken 19:00 dansk tid ved producentens Lenovos store Tech World-event i San Fransisco.

Læs også: Dette kan du forvente fra Lenovos event i morgen

Ganske som forventet har Lenovo derfor sat en livestream op på YouTube til interesserede, der måtte have lyst til at følge til at følge nyhederne hjemmefra. Som gennemgået i gårsdagens forventninger til Lenovos store event er der særligt to produkter at se frem til.Først er der den førnævnte Moto Z-topmodel, der ventes at komme i en Style- og Play-variant med forskellig mekanik, skærmopløsning og batterikapacitet. Det der formentligt kommer til at stjæle opmærksomheden er muligheden for legende let at kunne tilslutte moduler på bagsiden – eksempelvis et kamera med egen linse og blitz, en stereohøjttaler og en miniprojektor.

Læs også: Nye billeder af Moto Z og moduler til bagsiden dukker op

Den anden nyhed at se frem til er offentliggørelsen af den såkaldte Project Tango-smartphone, som laves i et samarbejde med Google. Den er udstyret med et væld af avancerede sensorer, så du kan kortlægge verden omkring dig på helt nye måder og få en masse interessante oplevelser ud af dette.

Project Tango-enheder er dog indtil videre mere rettet mod udviklere, der kan udvikle smarte apps til at udnytte de mange nye sensorer på enhederne, så det er altså de to Moto Z-smartphones, der bliver dagens helt store nyhed, når det hele går løs klokken 19:00.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies