Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny Motorola kopierer designet fra Apple og navnet fra Huawei

Ny Motorola kopierer designet fra Apple og navnet fra Huawei

Motorola er på vej med en ny smartphone, som ligner iPhone X på en prik, og navnet på modellen er Huawei nok heller ikke helt tilfredse med.

Foto: Androidpure.com

Når Motorola inden længes ventes at løfte sløret for en ny smartphone, er det formentlig ikke kun én, men hele to mobilproducenter, der kommer til at rynke lidt på næsen.

Hjemmesiden Androidpure er nemlig kommet i besiddelse af billeder og oplysninger om en ny smartphone, som Motorola er på vej med. Den har et design, der til forveksling ligner iPhone X. Der er helt samme formfaktor med afrundede hjørner og bløde kanter, det famøse hak i toppen af skærmen og et kamerahus på bagsiden, der er en tro kopi af Apples.

Apple må dog efterhånden være vant til, at den ene Android-smartphone efter den anden ligner Apples topmodel, men det er ikke den eneste smartphoneproducent, som Motorola formentlig gør sig lidt upopulær hos med den kommende mobil.

Læs også: Motorola lancerer flagskibet Moto Z3 og 5G-modul

Motorola-mobilen ventes nemlig at få navnet P30, hvilket må formodes at være navnet på næste års smartphoneserie fra Huawei. I hvert fald hvis Huawei tager samme spring i talrækken, som producenten gjorde i år med P20-serien. Dermed står vi formentlig i en situation, hvor der både er en Huawei P30 og Motorola P30 næste år.

Man kan dog diskutere, hvor meget Huawei har at skulle sagt, for netop Huawei har også måttet høre en del for netop at kopiere designet på iPhone X med P20-serien. Her er nemlig mere eller mindre samme design som iPhone X og Motorola P30 - med den eneste forskel, at Huawei har anvendt helt andre friske farver på bagsiden.

Trods den noget åbenlyse kopiering fra Motorolas side er den kommende P30 næppe den helt store trussel. Motorola har nemlig i mange år været i tilbagegang og har ifølge Statcounter en forholdsvis ubetydelig markedsandel på 2,81 %.

Motorola P3 får ifølge de lækkede oplysninger en 6,2” stor Full HD-skærm i et 19:9-format, en ottekernet processor og 6 GB RAM med mulighed for enten 64 eller 128 GB lagerplads. Dertil vil der være et 16 megapixel bagkamera, som suppleres af en ekstra 5 megapixel sensor. Foran er der et 12 megapixel selfiekamera med en blænde på f/1.8. Batteriet gemmer på en kapacitet på 3.000 mAh.

Den præcise lanceringsdato er endnu uvist, men den skulle blive præsenteret inden længe.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies